Hamile kalmak isyeyip kalamayanlar

Elma diyari

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
47
5
1
39
4 yildir evliyim ilk 3 yil dogum kontrol hapi kullandim doktora gittim yumurtalar tembel calisiyo muş

Eşinizin aldattığından şüphe ederken hamile mi kalmak istiyorsunuz?

Eşinizin sizi aldattığına dair konu açtınız. Hala hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz?

Arkadaslar lutfen yapmayin cocugum olirsa belki eve baglanir diye cocuk istiyorum niye boyle igneliyo sunuz beni cok ayip yaptiginiz

Arkadaslar lutfen yapmayin cocugum olirsa belki eve baglanir diye cocuk istiyorum niye boyle igneliyo sunuz beni cok ayip yaptiginiz
Seni ignelemek için değil, ya baglanmazsayi düşünmeniz lazım. O zaman ne yaparsınız? Onu göze alabiliyorsaniz, çocuk da düşünebilirsiniz. Ama sizin eşinizden ve kendinizden emin olmanız gerekir. Bu arada, umarım fakesinizdir

Seni ignelemek için değil, ya baglanmazsayi düşünmeniz lazım. O zaman ne yaparsınız? Onu göze alabiliyorsaniz, çocuk da düşünebilirsiniz. Ama sizin eşinizden ve kendinizden emin olmanız gerekir. Bu arada, umarım fakesinizdir
Neden hemrn fake diyosunuz ki bilip bilmeden

Bunun diğer safhasını söyleyeyim: 'beni aldatıyor, ama çocuğum babasız büyümesin diye boşanmıyorum' bu nasıl kociş deliliği, bu nasıl aşk, bu nasıl sahiplenme hırsı anlamıyorum. Çoluğu çucuğu da bu hesaplarınıza alet ediyorsunuz.

Çocuğu sadece kendi çıkarı için isteyen sizin gibi kadınlara yazıklar olsun.

Ne kadar bencilsiniz? Evliliğiniz sallantıda sonu ne olacağı belli değil. Nasıl çocuk düşünürsünüz? Boşanmasanız mutsuz huzursuz bi yuvada büyüyecek, boşansanız anne babası ayrı büyüyecek.

Çocuk yaparken onun geleceğini nasıl sağlayacağınızı düşünmeniz lazım kendi çıkarlarınızı değil.

Aldatma, gebelik konularından bahsetmek isteyen sapık bir fake galiba. 4 yıllık mı 6 yıllık mı evlisin sen?

Back