Hamile Kalmak İstiyoruuuum :/

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Selam kızlar;
Ben evleneli bu ay 7 oluyor ve ben de artık herkes gibi bebiş istiyorum
Evliliğin ilk günleri Doğum kontrol hapı aldım daha sonra bıraktım şuan korunmuyoruz ama bebiş te yok henüz :( bu arada adetim her ay düzenlidir kadın Doğuma gidicem de bu adetin 3.günü gittiğinde nasıl muayene ediliyor?
Bide kolay hamile kalan arkadaşlar nasıl oluyor bi anlatırsanız ekstra bişey uğraştınız mı :)

Çoğu dr karından ultrasonla bakıyor tabi önce kanda hormon tahlilleri isterler.
Yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki öneriyorlar. O günü de internette hesaplayicilar var bi bakabilirsin ya da adet olacağın tarihten 14 gün çık o güne denk birkaç gün birgün boş bir gün ilişki şeklinde değerlendirebilirsin. Çok uğraşmadan hayırlısıyla hamile kalabilirsin inşallah

Doktora gittim tahlil verdim bi engel çıkmadı
Eşim sperm testi verdi bi engel Yok dendi
Bilmiyorum ne yapmalıyım nasıl olacak

Vajinal akıntınız varsa beyaz sütümsü kültür testi yaptırın şakın bunu ihmal etmeyin . Enfeksiyon döllenmeyi etkiliyor benim de tüm tahlillerim çok güzel ama bunu her gittiğimde doktora söylediğimde normal diyerek geçiştirdi beni hem maddi hem de manevi olarak çok yıprattı .

Bir yıldan sonra gebelik gerçekleşmezse doktorlar ciddiye alıyorlar. Bir de hap kullanmışsın etkisi devam edebiliyor. Şu an biz de bebek istiyoruz her şey normal çıkıyor tertemiz bir rahim, tertemiz yumurtalıklar sağlıklı yumurtalar, en iyi düzeyde hormonlar. Şimdi rahimden sürüntü alındı patolojiye gitti bakalım. O da temiz çıkarsa ben genetiğe eşim tahlile..

Vajinal akıntınız varsa beyaz sütümsü kültür testi yaptırın şakın bunu ihmal etmeyin . Enfeksiyon döllenmeyi etkiliyor benim de tüm tahlillerim çok güzel ama bunu her gittiğimde doktora söylediğimde normal diyerek geçiştirdi beni hem maddi hem de manevi olarak çok yıprattı .
Rahimdeki akıntı birçok hastalığın erken teşhisinde çok önemliymiş ve gebeliği de etkiliyormuş. Ben de tahlil verdim sonucu bekliyorum. Bazı doktorların önemsemez tavırlarına sinir oluyorum.

Akıntım yumurtlama zamanı oluyor onun dışında fazla olmuyor
Yani böyle bir anda hamile kalanlar oluyor ben anlamıyorum herşeye dikkat ediyorum bekliyorum bakalım..şükür ki tahlillerde bişey çıkmadı
İlişki sonrası bazen bekleyemiyordum hemen wc ye koşuyordum acaba ondan dolayı mı??

Bir yıldan sonra gebelik gerçekleşmezse doktorlar ciddiye alıyorlar. Bir de hap kullanmışsın etkisi devam edebiliyor. Şu an biz de bebek istiyoruz her şey normal çıkıyor tertemiz bir rahim, tertemiz yumurtalıklar sağlıklı yumurtalar, en iyi düzeyde hormonlar. Şimdi rahimden sürüntü alındı patolojiye gitti bakalım. O da temiz çıkarsa ben genetiğe eşim tahlile..
Bana da ultrasonla bakıldı bide kan idrar verdim okadar yani sonra eşim de test yaptırdı doktor biraz daha bekleyelim dedi
Keçiboynuzu özü aldım yiyoruz sabah akşam bakalım

Back