Hamile kalmak ıstiyorummmmmm

mustafabugrafigen

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
14
0
6
34
İstanbul
Hamile kalmak istiyorum ama olmuyo az yumurta uretiyormus vucudum hamile kalmak için en yüksek şans hani zamandır lütfen bilenler bilmeyenlere yardım etsin:) ilişkiden 20 gün geçti ama hiç bi belirti yok iki Ke kan testi yaptım sonuç negatif ne yapmam lazım ne olur adetin de çok duzensiz. Yakın zamanda olmam gerekiyor ama her ay günü uzuyor ne yapmaliyim bir bebek istiyorum💍👶👶👪

ibrahim saraçoğlu kuru incir kürünü öneriyor.42 gün kullanıcaksın.netten bi araştır derim.kuzenimde başladı bu küre.bakalım bekliyoruz heyecanla

Ben sana çörek otu bal tarçın öneririm şiddetle çok faydasını göreceksin adetin 2 günü başlıyorsun 12. Güne kadar sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı Çörek otu 1 çay kaşığı tarcin hepsini karıştır macun kıvamında ağzında sakız gibi çiğneyerek ye çörek otları ezilsin ben bu ay bunu yaptım hamile yim suan tabi önce Rabbimin izniyle önce ol diyecek Meryem süresine başla hemen 41 gün okunacak 18 günde öğrendim hamileliği allah yardimcin olsun

meryem suresini 41 gün nasıl okuyacagım regl girer araya ondan sonra tekrarmı başlamam gerekir?,

7 gün oruç tutulur ya halik ya bari ya musavvir 21 defa okuyup suya üflenir o su ile iftar edilir ise rabbimin izni ile hamile kalırsınız inş ben yaptım bekliyorum bu ay olmadı birdahaki aya inş

canım kürleri boşver. başına iş açma şimdi. herkes bal tarçın çörekotu ya da incir kullanamaz yumurtalarını gereksiz uyarıp kistleştirebilir. sen doktora gidiceksin düzenli yumurta takibi yaptırıcaksın. onun ölçümlerine bağlı ilişki olucak. normalinde düzenli adet olan biri olsan ben de kürlerden çok fayda gören biri olarak tavsiye ederdim. ama önce tıbbi müdahale şart. sonrasında uygun kürlere geçersin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…