• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum

aytimkbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
28
8
3
30
Ben 1,5 aylık evliyim 23 eylülde adet olmuştum 4 gün sürmüştü 8 ekimde esimle ilişkiye girdik ama hamile kalamadm 20 ekimde adet oldum 4 gün sürdü adetten 1 gün sonra ardarda 3 gün iliskiye girdik hamile kalmak istiyorum napmam gerekiyor sizce hamile kalrmym

bence periot hesaplama diye google dan arattırıp en son regl olduğun dönemi yazdığında 12 aylık regl başlangıç tarihi ve yumurtlama dönemlerinin ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini öğrenerek hareket edebilirsin.ayrıca hamile kalmak istediğin dönemde hergün değil de 2 günde bir birlikte olman gerektiğini biliyorum sperm sayısının normal olması için iki ilişki süresi de fazla uzadığında sperm kalitesi düşüyor diye de bir bilgi edinmiştim.

birde ilişki sonrası biraz uzanman gerekiyor ve eşinin hemen çekilmemesi lazım sperm kaybı yaşanmaması için bu da aklında bulunsun umarım en kısa zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı bir bebek nasip eder.

Back