hamile kalmak istiyorum

Yaka mı yakı mı.benim bildgm yakıdır agryan tarafa sarılıyor?
Hamilelik nasl oluyorki onla anlamadm

Yaki canim ben denedim gecenlerde 3 gun kalmasi lazim bu sitede okumusdum yaki ile hamile kaliniyormus diye dün yine aradim bulamadim mesaji

Son düzenleme:
Anladim bence bu ayki adetini bekle olmazsan kan talili yaptir istersen bu hafta doktora gorun

Ne tahlili yaptırayım aslında bi kez gittim doktor sadece ultrasonla baktı yumurtalıklar temiz dedi 1 sene korunmanız ilişki yaşarda bebek olmazsa o zaman bi araştırırız dedi

Ne tahlili yaptırayım aslında bi kez gittim doktor sadece ultrasonla baktı yumurtalıklar temiz dedi 1 sene korunmanız ilişki yaşarda bebek olmazsa o zaman bi araştırırız dedi

Merhaba tahlil derken doktora sorununu anlatirsin oda ona gore yapar artik birseyler 1 sene yine cok gec bak kardes hersey zamaninda iyidir ben bilseydim ilk zamanlarda hsg ( rahim filmi ) cektirirdim ve sorunumu ilk zamanda ogrenir tedavimi olurdum 4 uncu senemde hsg cektirdim bi doktor tedavi etti ameliyatla anca bir tupu acabildim dedi ve sonuc 0-0 suan yeni bi doktordayim 4 ay once hsg cekerken ilacla her iki tupumu acti suan bir sorun yok dua etmekden baska yapicam birsey kalmadi piskolojikmen yokum neredeyse insallah Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip eder

Âmin canım zaten bende durup bekleme taraftarı değilim..ama vajınısmus atlattım o yüzden korkuyorum hsg olsun muayene olsun bunlardan korkuyorumm

Âmin canım zaten bende durup bekleme taraftarı değilim..ama vajınısmus atlattım o yüzden korkuyorum hsg olsun muayene olsun bunlardan korkuyorumm

Ben 3 kere hsg yaptirdim tmm kendini germezsen kasmazsan cok hafif agrin olur igne batmasi gibi bak korkulacak birsey yok istedigini sorabilirsin elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

Ben 3 kere hsg yaptirdim tmm kendini germezsen kasmazsan cok hafif agrin olur igne batmasi gibi bak korkulacak birsey yok istedigini sorabilirsin elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

Bilmiyorum işte adetim gelirse gideyim olmazsa da bi adetliyken hormonlara baktırayım öle başlayayım sonra onda bişi çıkmazsa konuşurum bebek olmuo die yönlendirir herhalde

Bilmiyorum işte adetim gelirse gideyim olmazsa da bi adetliyken hormonlara baktırayım öle başlayayım sonra onda bişi çıkmazsa konuşurum bebek olmuo die yönlendirir herhalde

Hakkinda hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…