Dr 3 aydır korunmayı bırakıp denediğimiz için dedi,en az 9 ay deneyecekmişiz eğer olmazsa o zaman araştırmalar başlayacakmış canım
Tahlili ne için yaptırdın peki ?
Bence Dr git normal bir mua ol,herhangi bir şey varsa kistt gibi filan öğrenmiş olursun erken tanı çok önemli her durumda
GENEL KONTROL AMAÇLI YAPTIRMIŞTIM KANSIZLIK ŞU BU VARMI DİYE..HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DEDİĞİMDE DR DEDİ KAN TAHLİLİ YAPALIM .hormonlara falan bakalım diye yapmıştı...pardon büyük yazmışım
Kan tahlilinde cıkardı canım ona mutlaka bakmıslardır kan tahlili yaptılarsa kısaltması PRL sonuclar elındeyse bi bak kaç çıkmış...
Kan tahlili yapılmış ama bi doktora gidip genel muayene olmanda fayda var bak ben dün gitmesem enfeksiyon oldugunu bilmiyordum bile.. mutlaka folik asite de başla dün doktor bana adet tarihimden sonra folıkasıt kullanıyomusun diye sordu...
baktım prl yok tsh t4 onlar var hormon testlerinde...06/09/2013 te gittim işte genel muayene kan testi ...o zamandan beride folik asit kullanıyorum yavrum..
enfeksiyon belirtisi yokmuydu kızarıklık kaşıntı akıntıda değişik renk yada kötü koku gibi??
GENEL KONTROL AMAÇLI YAPTIRMIŞTIM KANSIZLIK ŞU BU VARMI DİYE..HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DEDİĞİMDE DR DEDİ KAN TAHLİLİ YAPALIM .hormonlara falan bakalım diye yapmıştı...pardon büyük yazmışım
baktım prl yok tsh t4 onlar var hormon testlerinde...06/09/2013 te gittim işte genel muayene kan testi ...o zamandan beride folik asit kullanıyorum yavrum..
enfeksiyon belirtisi yokmuydu kızarıklık kaşıntı akıntıda değişik renk yada kötü koku gibi??
Yoktu canim yaa akinti oluyodu hafif sarimsi ama ben enfeksiyona yormadim usutuyorumdur falan dedim hep kasinti aci kizariklik koku olmuyodu hic haatta iliskide agri oluyomu diye sordu dkktor oda olmuyodu :26: