Hamile kalmak istiyorum...

ALpMer

60 Görmeden Bırakmak Yokk
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
496
5
38
Tekirdağ
Kizlar ben 1.5 yildir evliyim bebis istiyoruz ama 4 aydir hic korunmadigimiz ve ovulasyon tarihi takibi yapip o donemde iliskiye girdigimiz halde bebis gelmiyo nisan ayinda sag göğsümden sari sivi gelmisti doktora gittim prolaktin testi yaptilar sonuc 14 cikti dostinex ilacta kullandim 1 kutu acaba bunla alakasi varmidir gebe kalamayisimin ( doktora gitmeyi düşünüyorum ama 1 yıl dolmadan doktora da gitmek istemiyorum... bilgisi olan yardimci olabilirmi acaba simdiden tesekkürler. ..

selam canım nasılsın??
bende çalışmlara başladım bi taraftanda kilo vermeye çalışıyorum ..
stres yapma kendine oluruna bırak

selam canım nasılsın??
bende çalışmlara başladım bi taraftanda kilo vermeye çalışıyorum ..
stres yapma kendine oluruna bırak

Selam baharcigimm iyiyim ne zamandir gelemiyordum telden girdim simdide isler cok yogun (

Valla calisiyoruz bizde ama bal yok :)) stres yapmiyorum henuz ama ihmale fln birakmakta istemiyorrum ne yapilmasi geekiyorsa ogrenip uygulayayim sonra geekirse doktora giderim diye düşünüyorum acemiyim ya bu konularda ondan :))

Ee senin kilo verme isleri nasol gidiyor kac kilodasin ben oldugum yerde sayiyorum halaa foruma gelemiyorum kiloda veremiyorum :)))

Ploraktin yüksekliği gebe kalmayı engeller. Aynı ilaçtan ben de kullanmıştım, hemen etki eder, düşürür ama tekrar bi kontrol yaptırmanızda fayda var.

ben en son 68 lere inmiştim sonra bıraktım foruma gelemedim diyet yapamadım 73 e çıktım şimdi 71,5 değişen bişey yok yani bu arada çalışmalara başlayınca takrar kürkçü dükkanına döndüm ne kadar az kiloyla kalırsam o kadar iyi diye ...bizde 3 aydır çalışıyoruz bakalım kısmet..sen kaç kilosun şu an?

Ploraktin yüksekliği gebe kalmayı engeller. Aynı ilaçtan ben de kullanmıştım, hemen etki eder, düşürür ama tekrar bi kontrol yaptırmanızda fayda var.

Bende internette okumustum engelledigini gebeligi ama ilac kullandim yaa gecer sandim az once okudum ki ilactan sonra tekrar yukselebiliyormus sanirim benim isim doktora gitmeden olmayacak (

Bende foruma girmeyince diyet fln yapmadim bayada yedim 68leri goruyordum en son simdilerde ise 69.5 70 arasi gidip geliyorum yiyorum yiyorum su icmiyorum spor yapmiyorum bu bile iyi sanirim bana :))

prolaktin yüksekliği gebeliği engeller..
3-4 kez uğraştım o illetle..ama dostinex çok etkili ve hemen düşürüyor,sorun edilcek bişey değil ve o ilacı kullanırken bile hamile kalan çok var burda kk'da..
+ bide bende pko sorunu var yani..

merhaba bizde 6 aydır istiyorduk olmuyordu bu ay eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve tedaviye başladık 8 canlı sperm ve 21 cansız sperm görüldü inşallah tez vakitte tüm evlat isteyenler hamile kalır Allah yardımcımız olsun

Ya benim adetim cok duzensiz degil 28 ile 32 gun arasi degisiyor ama su yumurtlama gununumu tutturamiyorum diye soru isareti kaliyor aklimda bide bu prolaktinden supheleniyorum acaba bide su ovulasyon testinimi denesem bidaha ki aya ondan sonrada doktora gitsem mi ki acaba bunlar kurcaliyor iste kafami :)))

Son düzenleme:
iyi fazla almamışsın ben bırakınca 5 kilo aldım

nasıl öğrendiz?ve nasıl bi tedavi öngördüler

iyi fazla almamışsın ben bırakınca 5 kilo aldım

nasıl öğrendiz?ve nasıl bi tedavi öngördüler
ilk testi devlet hastanesinde yaptırmıştık. ve hiç bir değer yoktu sonra özel bir hastaneye gittik bize bir laboratuvar önerdi oradada yaptırdık yine sıfır çıktı mikro tese ameliyatı olmamızı söylediler renkli ultrasonda varikosel yok dediler varikosel çıktı sperm yok dediler sperm çıktı hiç bir yere güven olmuyorsonra bu rada eşi azosperm olanlar gelin dertleşelim topiğinde celalettin hocayı duydum oraya gittim ve son testler orada belli oldu eşim boşuna mikro tese olacaktı anlayacağınız

dediğin gibi drlara bile güven olmuyor gerçekten.

bu arada mervecim prolaktin yüksekliğinde bazı belirtiler olurmuş adet düzensizliği gibi sende de oldumu?

dediğin gibi drlara bile güven olmuyor gerçekten.

bu arada mervecim prolaktin yüksekliğinde bazı belirtiler olurmuş adet düzensizliği gibi sende de oldumu?

Oldu canim adetim duzensiz degil ama göğsümden sivi geliyor benim (

Oldu canim adetim duzensiz degil ama göğsümden sivi geliyor benim (

nasıl farkettin yani çamaşırını ıslatçak kadarmı ??
yanlıs anlama şundan soruyorum çok oldu gerçi çok az bi sıvı benim göğsümden de gelmişti..adetlerim düzebli ama aklıma kuşku düştü şimdi bende demi yüksek acep:44:

Evet cnm atletimde sari renkli damlalar oluyordu bide ucunu hafif sıkınca cikiyodu o sıvı (

Aynı zamanda evlenmişiz seninle
Ben geçen ay dr gittim henüz erken olduğunu en az 9 ay denememi ve beklememi söyledi,zaten 3 aydır korunmuyoruz henüz gelen giden olmadı bakalım İnş seninde en kısa zamanda bir bebişin olur

bizde 3 aydır deniyoruz bi dramı gitsem diyodum bende...
canım dr sana neye göre erken dedi?

bide mervecim ben hamile kalmaya karar verdiğimde aile hekimine gittim bana kan tahlili yaptı bu prolaktin yüksek olsa çıkarmıydiki hangi testle anlaşılıyo bu yükseklik?

Dr 3 aydır korunmayı bırakıp denediğimiz için dedi,en az 9 ay deneyecekmişiz eğer olmazsa o zaman araştırmalar başlayacakmış canım
Tahlili ne için yaptırdın peki ?
Bence Dr git normal bir mua ol,herhangi bir şey varsa kistt gibi filan öğrenmiş olursun erken tanı çok önemli her durumda

Dün doktara gittim prolaktinimi bir daha ölçtüler normal cıktı sonuclar bu süt gelmesi triotlardan da kaynaklanabiliyormus onada baktı doktor oda normal

bide meme ultrasonu istedi ama onu cektıremedım zamanım yoktu

adetının 3.günü gelirsen diger hormonlara da bakalım dedi o zamanda gidicem ultrasonuda o gün cekilicem

alttan muayene de etti enfeksiyon varmıs fitil verdi sanırım oda gebeliği engelleyebiliyormus ınternetten okudum doktor bişi demedi bu konuyla ilgili

doktora sordum baska dikkat etmem gereken ne var diye ovulasyon zamanında duzenlı 2 gunde bır ılışki dedi baska yapılacak suan için birşey yok dedi...

Prolaktin normal cıktı korktugum gibi değilmiş bide su enfeksiyonu iyileştirelim bakalım ne olcak

Ovulasyon zamanlarını iyi takip et canım...
Bana bişi demedi doktor erken fln diye ama tabi benim prolaktin konusu olunca direk test ultrasona girdi
İnşallah allah gönlümüze göre versin... Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun...

Kan tahlilinde cıkardı canım ona mutlaka bakmıslardır kan tahlili yaptılarsa kısaltması PRL sonuclar elındeyse bi bak kaç çıkmış...
Kan tahlili yapılmış ama bi doktora gidip genel muayene olmanda fayda var bak ben dün gitmesem enfeksiyon oldugunu bilmiyordum bile.. mutlaka folik asite de başla dün doktor bana adet tarihimden sonra folıkasıt kullanıyomusun diye sordu...

evet int bende okumustum birçok yerde 1 yıl olmassa normal yollarla o zaman doktorlar devreye giriyormus (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…