Kizlar ben 1.5 yildir evliyim bebis istiyoruz ama 4 aydir hic korunmadigimiz ve ovulasyon tarihi takibi yapip o donemde iliskiye girdigimiz halde bebis gelmiyo nisan ayinda sag göğsümden sari sivi gelmisti doktora gittim prolaktin testi yaptilar sonuc 14 cikti dostinex ilacta kullandim 1 kutu acaba bunla alakasi varmidir gebe kalamayisimin( doktora gitmeyi düşünüyorum ama 1 yıl dolmadan doktora da gitmek istemiyorum... bilgisi olan yardimci olabilirmi acaba simdiden tesekkürler. ..
selam canım nasılsın??
bende çalışmlara başladım bi taraftanda kilo vermeye çalışıyorum ..
stres yapma kendine oluruna bırak
Selam baharcigimm iyiyim ne zamandir gelemiyordum telden girdim simdide isler cok yogun(
Valla calisiyoruz bizde ama bal yok :)) stres yapmiyorum henuz ama ihmale fln birakmakta istemiyorrum ne yapilmasi geekiyorsa ogrenip uygulayayim sonra geekirse doktora giderim diye düşünüyorum acemiyim ya bu konularda ondan :))
Ee senin kilo verme isleri nasol gidiyor kac kilodasin ben oldugum yerde sayiyorum halaa foruma gelemiyorum kiloda veremiyorum :)))
Ploraktin yüksekliği gebe kalmayı engeller. Aynı ilaçtan ben de kullanmıştım, hemen etki eder, düşürür ama tekrar bi kontrol yaptırmanızda fayda var.
ben en son 68 lere inmiştim sonra bıraktım foruma gelemedim diyet yapamadım 73 e çıktım şimdi 71,5değişen bişey yok yani bu arada çalışmalara başlayınca takrar kürkçü dükkanına döndüm ne kadar az kiloyla kalırsam o kadar iyi diye ...bizde 3 aydır çalışıyoruz bakalım kısmet..sen kaç kilosun şu an?
merhaba bizde 6 aydır istiyorduk olmuyordu bu ay eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve tedaviye başladık 8 canlı sperm ve 21 cansız sperm görüldü inşallah tez vakitte tüm evlat isteyenler hamile kalır Allah yardımcımız olsunKizlar ben 1.5 yildir evliyim bebis istiyoruz ama 4 aydir hic korunmadigimiz ve ovulasyon tarihi takibi yapip o donemde iliskiye girdigimiz halde bebis gelmiyo nisan ayinda sag göğsümden sari sivi gelmisti doktora gittim prolaktin testi yaptilar sonuc 14 cikti dostinex ilacta kullandim 1 kutu acaba bunla alakasi varmidir gebe kalamayisimin( doktora gitmeyi düşünüyorum ama 1 yıl dolmadan doktora da gitmek istemiyorum... bilgisi olan yardimci olabilirmi acaba simdiden tesekkürler. ..
prolaktin yüksekliği gebeliği engeller..
3-4 kez uğraştım o illetle..ama dostinex çok etkili ve hemen düşürüyor,sorun edilcek bişey değil ve o ilacı kullanırken bile hamile kalan çok var burda kk'da..
+ bide bende pko sorunu var yani..
iyi fazla almamışsın ben bırakınca 5 kilo aldımBende internette okumustum engelledigini gebeligi ama ilac kullandim yaa gecer sandim az once okudum ki ilactan sonra tekrar yukselebiliyormus sanirim benim isim doktora gitmeden olmayacak(
Bende foruma girmeyince diyet fln yapmadim bayada yedim 68leri goruyordum en son simdilerde ise 69.5 70 arasi gidip geliyorum yiyorum yiyorum su icmiyorum spor yapmiyorum bu bile iyi sanirim bana :))
merhaba bizde 6 aydır istiyorduk olmuyordu bu ay eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve tedaviye başladık 8 canlı sperm ve 21 cansız sperm görüldü inşallah tez vakitte tüm evlat isteyenler hamile kalır Allah yardımcımız olsun
ilk testi devlet hastanesinde yaptırmıştık. ve hiç bir değer yoktu sonra özel bir hastaneye gittik bize bir laboratuvar önerdi oradada yaptırdık yine sıfır çıktı mikro tese ameliyatı olmamızı söylediler renkli ultrasonda varikosel yok dediler varikosel çıktı sperm yok dediler sperm çıktı hiç bir yere güven olmuyoriyi fazla almamışsın ben bırakınca 5 kilo aldım
nasıl öğrendiz?ve nasıl bi tedavi öngördüler
ilk testi devlet hastanesinde yaptırmıştık. ve hiç bir değer yoktu sonra özel bir hastaneye gittik bize bir laboratuvar önerdi oradada yaptırdık yine sıfır çıktı mikro tese ameliyatı olmamızı söylediler renkli ultrasonda varikosel yok dediler varikosel çıktı sperm yok dediler sperm çıktı hiç bir yere güven olmuyorsonra bu rada eşi azosperm olanlar gelin dertleşelim topiğinde celalettin hocayı duydum oraya gittim ve son testler orada belli oldu eşim boşuna mikro tese olacaktı anlayacağınız
dediğin gibi drlara bile güven olmuyor gerçekten.
bu arada mervecim prolaktin yüksekliğinde bazı belirtiler olurmuş adet düzensizliği gibi sende de oldumu?
Oldu canim adetim duzensiz degil ama göğsümden sivi geliyor benim(
nasıl farkettin yani çamaşırını ıslatçak kadarmı ??
yanlıs anlama şundan soruyorum çok oldu gerçi çok az bi sıvı benim göğsümden de gelmişti..adetlerim düzebli ama aklıma kuşku düştü şimdi bende demi yüksek acep:44:
Kizlar ben 1.5 yildir evliyim bebis istiyoruz ama 4 aydir hic korunmadigimiz ve ovulasyon tarihi takibi yapip o donemde iliskiye girdigimiz halde bebis gelmiyo nisan ayinda sag göğsümden sari sivi gelmisti doktora gittim prolaktin testi yaptilar sonuc 14 cikti dostinex ilacta kullandim 1 kutu acaba bunla alakasi varmidir gebe kalamayisimin( doktora gitmeyi düşünüyorum ama 1 yıl dolmadan doktora da gitmek istemiyorum... bilgisi olan yardimci olabilirmi acaba simdiden tesekkürler. ..
Aynı zamanda evlenmişiz seninle
Ben geçen ay dr gittim henüz erken olduğunu en az 9 ay denememi ve beklememi söyledi,zaten 3 aydır korunmuyoruz henüz gelen giden olmadı bakalımİnş seninde en kısa zamanda bir bebişin olur
bizde 3 aydır deniyoruz bi dramı gitsem diyodum bende...
canım dr sana neye göre erken dedi?
bide mervecim ben hamile kalmaya karar verdiğimde aile hekimine gittim bana kan tahlili yaptı bu prolaktin yüksek olsa çıkarmıydiki hangi testle anlaşılıyo bu yükseklik?
Aynı zamanda evlenmişiz seninle
Ben geçen ay dr gittim henüz erken olduğunu en az 9 ay denememi ve beklememi söyledi,zaten 3 aydır korunmuyoruz henüz gelen giden olmadı bakalımİnş seninde en kısa zamanda bir bebişin olur
bizde 3 aydır deniyoruz bi dramı gitsem diyodum bende...
canım dr sana neye göre erken dedi?
bide mervecim ben hamile kalmaya karar verdiğimde aile hekimine gittim bana kan tahlili yaptı bu prolaktin yüksek olsa çıkarmıydiki hangi testle anlaşılıyo bu yükseklik?
Dr 3 aydır korunmayı bırakıp denediğimiz için dedi,en az 9 ay deneyecekmişiz eğer olmazsa o zaman araştırmalar başlayacakmış canım
Tahlili ne için yaptırdın peki ?
Bence Dr git normal bir mua ol,herhangi bir şey varsa kistt gibi filan öğrenmiş olursun erken tanı çok önemli her durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?