• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum....

Canim daha 5 aydir korunmuyormussunuz bir kadinin 1 yil vakdi vardir hamile kalmaya.. Eger 1 yil sonra hala gebelik olmadiysa Doktor kontrollere baslamasi lazim yani bir takim testler vajinal kontrol ultrason Hormon degerleri vs... Ama daha 5 ay olmus cok aceleci davranip kendine Stress Yapma derim hem ne kadar kafana takarsan ve cinsel iliski sirasinda aklinda cocuk yapma dusuncesi olursa o kadar da negativ etkiler. Bence rahat ol kafana takma bekle bakalim bir kac ay bakarsin hic beklemedigin anda hamilesin:)[/QU

9 aylık evliyim , 6.ayımıza gircez korunmuyoruz. Ve henüz hcbsey yok. Ne evlenmeden önce ne de evlendikden sonra herhangbir korunmak amaçlı hap vs almadım. Sunu da sunmak istiyorum. Korunmayı bıraktıgımzdan buyana adetlerim hep 5 gün ileri atıyor yeri geldi 9 gün bile attığı oldu.. Şimdiden teşekkür ederim cvp için :)

valla herkees erken diyor ama bır tedavıye ne kadar erken baslarsan okadar ıyısın ben evlendıkten sonra adet olmadım 10 gün gecti stresten dedım ama yınede doktora gıttım hotmon bozuklugu cıktı evlendıgımden berı tedavı goruyorum ılla cocuk ıcın degıl degerlerımız normale donsun ben 3aylık velıyım doktor bana gebe kalman cok zor dedi arkadaslar erkenden tedavınızı gorun bısey olmaz vallainşallah bizlerde hamile oluruz buralarda mutlu haberı paylaşırız

Back