• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum....

pnr03

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
38
0
16
Afyon
Mrb. Arkadaşlar ben bir ay öncesndede bir konu açmıştım 2 yıllık evliliimde 5 aydır korunmuyorum ama yine hiç bir hamile kalma belrtm dahi yok ve adetlerim gayet düzenli geliyo fakat bu adetimde 4 5 gün geckme var fakat bu sefer kahverengi bı sıvı geliyo,buradaki konuları yapılanları takip ediyorum genellikle,işte yumurtlama zamanm falan ve bu sefer doktora gitmenn zamanı geldi galiba bu dönem içersinde hiç doktora gitmedim Allah nasip ederse pazartesiye kadar gelir yada gelmezse gidicem ve bir arkadaşım adet dönemde doktora git demişti ve sebebini sormadım neden adetlyken acaba eşimde bende biraz acelecimi davranıyoruz bilmyiorum ama Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu ve doktora gittiğimde nasıl bi açıklama yaparım doktora ne derim yardımcı olursanz sevinirim...

Canim daha 5 aydir korunmuyormussunuz bir kadinin 1 yil vakdi vardir hamile kalmaya.. Eger 1 yil sonra hala gebelik olmadiysa Doktor kontrollere baslamasi lazim yani bir takim testler vajinal kontrol ultrason Hormon degerleri vs... Ama daha 5 ay olmus cok aceleci davranip kendine Stress Yapma derim hem ne kadar kafana takarsan ve cinsel iliski sirasinda aklinda cocuk yapma dusuncesi olursa o kadar da negativ etkiler. Bence rahat ol kafana takma bekle bakalim bir kac ay bakarsin hic beklemedigin anda hamilesin:)

çok erken diyorlar ama bi kere doktora görünmek gerek bence.bende 7 aydır korunmuyorum ama nedense 2 aydır adetim çok geç geldi her seferinde ümitlendim ama hamile değilim.bu ayda adetim 22 gün geçti hala olmadım ama dün test yaptım bişey çıkmadı.doktora gitme konusunda kararsız kaldım.kimisi 1 yıl olmadan gitme diyorlar kimisi git kontrol ol belki kist filan vardır diolar.kaç gündür kafayı yicem düşünceden :((

canm doktora adetinin 3. günü git çünkü hormon testleri en doğru sonucu böyle veriyormuş..gitsende o zaman gel diyecek doktorun ancak alttan muayeneni yada ultrason muayeneni yapar belki..

kızlar meraba. bende korunuyordum 2aydır korunmayı bıraktık. hamile kalmayı düşündüğüm için doktora gittim bi sorun var mı die muane etmelerini istedim ama 1 sene dolmadan muane etmiyolarmış. bana 2 ayda 2 gün şansın vardı zaten dedi yani ayda 1 gün hamile kalma şansımız varmış oda 2 adetin ortası 14 15. günler bu günlerden sonra1 gün arayla düzenli ilişkiye girerseniz hamile kalma olasılığınız artar dedi

biz 8 ay uğraştık her ay kendimi psikolojik olarak 4-5 gün geciktirdim hamilelik belirtileri yaşadım 8. ay umudumu kestim doktoruma gidip tüp bebek yada aşılama tedavisine başlamayı düşünüyodum ve o ay hamile kaldım kafanıza takmayın kendinizi rahat bırakın zamanı gelince oluyo :40:

biz 8 ay uğraştık her ay kendimi psikolojik olarak 4-5 gün geciktirdim hamilelik belirtileri yaşadım 8. ay umudumu kestim doktoruma gidip tüp bebek yada aşılama tedavisine başlamayı düşünüyodum ve o ay hamile kaldım kafanıza takmayın kendinizi rahat bırakın zamanı gelince oluyo :40:

canımm sana katılıyorum bende ilk çocuğumu düşürdüm sonra 1yıldan fazla olmadı 4 ay klomen kullandım doktor sonrası aşılama dedi ben aşılamayı beklerken o ay kendiliğinden hamile kaldım kuzum şimdi 6 yaşında ama ikinci yine olmuyor:(

Merhaba arkadaşlar bnde 2 yıllık evliyim ve 5 aydır korunmuyorum doktor ilk muayeneyi yaptı bişiy çıkmadı 1 sene içerisinde olmazsa öyle gelin dedi bizde bekliyoruz bakalım. mevlam aratmadan verir inşallah hepimizede :nazar:

ben korunmayı bırakalı 10 ay oluyor öncesinde birbuçuk sene doğum kontrol hapı kullandım,10 aydır bebek istiyoruz tık yok acaba doktora gitmek için erken mi lütfen cavap yazın:(

Mrb. Arkadaşlar ben bir ay öncesndede bir konu açmıştım 2 yıllık evliliimde 5 aydır korunmuyorum ama yine hiç bir hamile kalma belrtm dahi yok ve adetlerim gayet düzenli geliyo fakat bu adetimde 4 5 gün geckme var fakat bu sefer kahverengi bı sıvı geliyo,buradaki konuları yapılanları takip ediyorum genellikle,işte yumurtlama zamanm falan ve bu sefer doktora gitmenn zamanı geldi galiba bu dönem içersinde hiç doktora gitmedim Allah nasip ederse pazartesiye kadar gelir yada gelmezse gidicem ve bir arkadaşım adet dönemde doktora git demişti ve sebebini sormadım neden adetlyken acaba eşimde bende biraz acelecimi davranıyoruz bilmyiorum ama Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu ve doktora gittiğimde nasıl bi açıklama yaparım doktora ne derim yardımcı olursanz sevinirim...

Merhaba canım benimde ilk defa geçen ay 5 gün gecikti..bu ay da tam 12 gün gecikti ve doktora gittim, idrar testinde de kan testinde de negatif çıktı..ama bir hafta sonra yine tahlil yaptırıp muayene olucam..Ve durumumu bir kaç kişiye söylediğimde bana hamileliğimin yakın olduğunu söyledir yani hamilelikten önce böyle hormon bozuklukları olurmuş..İnş hayırlı haberler veririz :)

çok erken diyorlar ama bi kere doktora görünmek gerek bence.bende 7 aydır korunmuyorum ama nedense 2 aydır adetim çok geç geldi her seferinde ümitlendim ama hamile değilim.bu ayda adetim 22 gün geçti hala olmadım ama dün test yaptım bişey çıkmadı.doktora gitme konusunda kararsız kaldım.kimisi 1 yıl olmadan gitme diyorlar kimisi git kontrol ol belki kist filan vardır diolar.kaç gündür kafayı yicem düşünceden :((

Bende yaklaşık 6 aydır hamilelik düşünüyorum ve senin gibi adet gecikmelerim oldu ama sırf daha çok erken diye hiç doktora gitmedim.Halbuki çok yanlış yapmışım şimdi kızıyorum kendime..Çevremdeki arkadaşlarım da çok kızdılar bana eğer hamilelik düşünüyorsan önce doktora muayene olmak lazım tahlillerini yaptırmak lazım dediler..Bende öyle yaptım gittim doktora biz bebek düşünüyoruz dedim tahlillerimi yaptırdım bana ne yemem ne içmem gerektiğini söyledi..haftaya da muayenemi yapıcak..Artık elimizn altında bir sürü imkanlarımız var neden kullanmayalım..Bilinçli Anne Baba olmak için böyle şeylere dikkat etmek lazım.

ben korunmayı bırakalı 10 ay oluyor öncesinde birbuçuk sene doğum kontrol hapı kullandım,10 aydır bebek istiyoruz tık yok acaba doktora gitmek için erken mi lütfen cavap yazın:(

hiç doktora gitmedin mi canım sen..Yani tahlil muayene falan yaptırmadın mı?

canım bence doktoraa git 10 ay olmuşş konrollerin yapılır psikolojikse ayrı fakat bi durum varsa çaresine bakılmaya başlanır Rabbim dermansız dert vermesin de gerisi kolayy:34::34:

hiç doktora gitmedin mi canım sen..Yani tahlil muayene falan yaptırmadın mı?

hayır hiç gitmedim çünkü eşim bekleme taraftarı ama artık geç değil mi neredeyse 1 sene olacak bu arada adetlerim düzenlidir

hayır hiç gitmedim çünkü eşim bekleme taraftarı ama artık geç değil mi neredeyse 1 sene olacak bu arada adetlerim düzenlidir

Çok geç hemde.. Bende bekleme taraftarıydım ama ne kadar yanlış yaptığımı sonra anladım..Bende yeni gittim daha kan tahlili falan yaptırdım bir hafta sonra falan da muayene yaptırıcam..Doktorum tahlillerime göre bana ne yemem ne içmem gerektiğini söyledi..Ayrıca kan hapı vitamin folic falan verdi.. Sen eşine bunları söyle ve hemen gidin Doktora..

Çok geç hemde.. Bende bekleme taraftarıydım ama ne kadar yanlış yaptığımı sonra anladım..Bende yeni gittim daha kan tahlili falan yaptırdım bir hafta sonra falan da muayene yaptırıcam..Doktorum tahlillerime göre bana ne yemem ne içmem gerektiğini söyledi..Ayrıca kan hapı vitamin folic falan verdi.. Sen eşine bunları söyle ve hemen gidin Doktora..

haklısın ya bu ay adet olayım gideceğim acaba adetliyken mi gitmek lazım bir bilgin var mı

haklısın ya bu ay adet olayım gideceğim acaba adetliyken mi gitmek lazım bir bilgin var mı

adetinin 3.günü gitmen gerekıo hormon testleri adetliyken yapılıo daha sonrada gidip muayene olabılırsın.. bnde 2 yılllık ewlıyım 5 aydır korunmuyoruz doktora gttım hiç bir sıkıntı yok dedi.. folıc asit verdi 3 ay onu kullandım sımdı beklıoruz bakalım:)))

Canim gitmelisinnnnn kesinlikle, 10 ay az bir süre değil, ben 9 aydir bekliyorum, ve son 4 aydir dr kontrollundeyim ve hala tutmadi dusun, daha fazla bekleme

Back