Hamile kalmak istiyorum

Ne düşmanı sen kimsin ki öyle güçlü duygu besleyeyim konu sahibiyle benzer şeyler yaşamadan neden yorum yapalım. Toyluğuna veriyorum bacım sağlıkla kucağına al bebeğini.

Ne açıdan toyluk pardon? Bu sitede popüler üye olmamak falan mı toyluk hayatınızda başka amacınız yok şuraya gelip iki sohbet edip kafasını dağıtan insanları rahatsız ediyorsunuz. Yukarda kıza kendi kafalarına göre yumurta tembelliği teşhisi falan koymuşlar. Siz buranın ağası mısınız Allah aşkına bilinçli insanlara laf edeceğinize gidin cahillere laf anlatın. Bide sen kimsin falan demiş neye yorum yapıyorsunuz o zaman, konu sahibi teşekkür etmiş hak vermiş size batan ne ben anlamadım

Taranta mıdır nedir bak konu sahibi ne demiş buna da cevap ver bide bu kızın durduk yere canını sıkıp doktor kesilenlere yaz bakıyım işinize bakın diye hadi kadınlar kulübü sitesinin genel müdürü. Destur almadan yorum yapmasınlar kendiniz mutsuzsunuz diye herkes mutsuz olsun istiyorsunuz bide bebeğini sağlıkla al diyor. Ona da nazar etmişsindir sen dönüp dolaşıp seni bulsun Taranta

Bi kaç doktora gıttım doğrusu belki de yeni evli olduğum için biraz daha zaman gecsın deyıp çok ilgilenilmiyor bılemıyorum ama farklı bi doktor daha deneyebılırım tabıkı de çok doktor gezınce her doktor farklı farklı birşey söylüyo daha moralim bozulur dıye gıtmedım pcosla ilgili pek bilgim yok düzenli günü gününe adet oluyorum dıkkat etmeye çalısırım tabi dediklerinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…