• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorum

orgnkysm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2022
8
2
1
26
Hamile kalmak için yapacağım şeyler neler doktora gitmek dışında doktor kontrollerimi yaptırdım. Yumurtlama nasıl hesaplarım belimin altına yastık mı koymam lazım vs ? Bildiklerinizi lütfen paylaşın. Soğan suyunu gün içinde içmem işe yarar mı sabah akşam şart mı ?

Ben yumurtlama gunlerimi uygulamadan takip ettim sadece ovulasyon testi yapmadim. Onun disinda iliski sonrasi hemen ayaga kalkmadim hemen gidip banyo yapmadim bi 5-10 dk yatakta yatar pozisyonda kaldim. Bazilari gun asiri dese de yumurtlama gunlerimde her gun iliski yasandi.

Ben yumurtlama gunlerimi uygulamadan takip ettim sadece ovulasyon testi yapmadim. Onun disinda iliski sonrasi hemen ayaga kalkmadim hemen gidip banyo yapmadim bi 5-10 dk yatakta yatar pozisyonda kaldim. Bazilari gun asiri dese de yumurtlama gunlerimde her gun iliski yasandi.
Hergun sperm kalitesi düşmezmi

Hamile kalmak için yapacağım şeyler neler doktora gitmek dışında doktor kontrollerimi yaptırdım. Yumurtlama nasıl hesaplarım belimin altına yastık mı koymam lazım vs ? Bildiklerinizi lütfen paylaşın. Soğan suyunu gün içinde içmem işe yarar mı sabah akşam şart mı ?
onu yapayım bunu yapayımla olmuyor bel altına yastık ayağını tavana dikme falan işe yarayan şeyler değil toplamda 3 ay bi deneme sürecim oldu bu aylarda bu yazdıklarımı denedik yaptık falan ama bunları yapıpta beklediğin zaman o stresle zaten olmuyor

ne zamanki nasıl olsa bu ay olmaz yumurtlama günü bile takip etmedik dediğim ay oldu
o yüzden eğlenerek sevişin hamileyken zor oluyor hatta olmuyor 😂 akışa bırakın kendinizi yormayın zamanı gelince zaten oluyor

Back