• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

laviniam_12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
104
32
18
24
Merhaba! Yenı katıldım buraya kızlar ben evleneli 11 ay oldu evlendıkten sonraki 1 ay korunmasız ilişkiye gırdık olmadi ve eşim giti yurt dışında yaşıyor 9 ay sonra ben geldım nerdeyse 3 4 aydır korunmasız ilişkiye gırıyoruz gelmeden oncede hastaneye göründum bıseyın yok dedı doktor ama olmuyor erkenmı daha sızce gecen ay değil bir oncekı aydaki adetim sadece ilk gun geldı sonra kesıldı lekeler halınde geldı gecen ay ıse 6 gun geldı sogan suyunu nerderse 15 gundur ıcıyorum son 3 gundur afedersiz ama idrar yaparken cok yanmam oluyor enfeksiyonmu sizce hamıle kalmak cok ıstıyorum

Merhaba! Yenı katıldım buraya kızlar ben evleneli 11 ay oldu evlendıkten sonraki 1 ay korunmasız ilişkiye gırdık olmadi ve eşim giti yurt dışında yaşıyor 9 ay sonra ben geldım nerdeyse 3 4 aydır korunmasız ilişkiye gırıyoruz gelmeden oncede hastaneye göründum bıseyın yok dedı doktor ama olmuyor erkenmı daha sızce gecen ay değil bir oncekı aydaki adetim sadece ilk gun geldı sonra kesıldı lekeler halınde geldı gecen ay ıse 6 gun geldı sogan suyunu nerderse 15 gundur ıcıyorum son 3 gundur afedersiz ama idrar yaparken cok yanmam oluyor enfeksiyonmu sizce hamıle kalmak cok ıstıyorum
Soğan suyunun herkese iyi gelmediğini biliyorum.
3-4 aydır tam olarak beraber yaşıyorsunuz ve bebek denemesi yapıyorsunuz yanlış anlamadıysam. Bu süre çok kısa. 1 sene boyunca bebek olmazsa doktora gitmelisiniz. Eşiniz de gitmeli
Bizim 2.5 sene sonunda oldu. Size tek ama tek tavsiyem kafaya takmayın. Sürekli bebek odaklı düşünmeyin. Stres yapmayın. Vakti gelince olacaktır inşallah.

Back