- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.955
-
- Konu Sahibi denizzz5900
Hayir her zaman yaramiyor. Ben ovuda pik goruyordum. Yumurtlamamda sorun yok diye bir bucuk senedir rahat oturuyorum. Dr a gittin ki yumurta yeterince buyumuyormus. 18mm. oluyor dr yine de testte pik cikabilir ama 24mm olmadan dollenmez dedi. Simdi buyutmeye calisiyoruz.8 aydır evliyim ve 7 aydın korunmuyorum hala hamile kalamadım ovülasyon testi gerçekten işe yarıyor mu
Stres yapma canım 8 ay çok erken bir süre 1 sene sonra hamile kalan çok tanıdıklarım var hatta benim annemde 1 sene sonra kalmış sende bir sorun yoksa illaki tutucaktır batın ne zaman belirtin varmı8 aydır evliyim ve 7 aydın korunmuyorum hala hamile kalamadım ovülasyon testi gerçekten işe yarıyor mu
Bende 10 aylık evliyim mart ayındaki hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı daha önceleri uygulama üzerinden takip ediyodum yumurtlama günümü haziran ayinda ilk defa ovulasyon testi kullandım ve şimdi 7 haftalık gebeyim. Gerçekten çok yardımcı oluyor testler. Ovulasyon testi kullanınca anladım ki yumurtlama günlerini kaçırıyormuşuz8 aydır evliyim ve 7 aydın korunmuyorum hala hamile kalamadım ovülasyon testi gerçekten işe yarıyor mu
Onun içinde tek çözüm çocuk istiyorsanız 2 günde bir ilişkiye girin diyorlar. Yumurtla takibine gerek kalmıyor. Ama bende yapmıştım fakat düşükle sonuçlandı ne yazık ki. Bıraktım artık bakalımBende 10 aylık evliyim mart ayındaki hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı daha önceleri uygulama üzerinden takip ediyodum yumurtlama günümü haziran ayinda ilk defa ovulasyon testi kullandım ve şimdi 7 haftalık gebeyim. Gerçekten çok yardımcı oluyor testler. Ovulasyon testi kullanınca anladım ki yumurtlama günlerini kaçırıyormuşuz
Merhaba yumurtlama olduğu gün mü iliskiye girdinizKesinlikle yarıyor. Benim adetlerim düzenlidir şükür yaklaşık 7 ay boyunca 14. Gün ilişki olmuştu. Ama hamile kalamadım
Ovülasyon testi kullandım 2 ay ikisinde de 12. Gün yumurtlama oldu
ve 2.Sinde hamile kaldım şükürler olsun kişuan kızım 6 aylık oldu
Eşim eve yorgun geldiğinden 2 günde bir yapma ihtimalimiz olmuyodu çoğunlukla koltukta yorgunluktan uyuya kalıyordu bende daha fazla yormak istemiyodum o yüzden ovulasyon testleri bizim için çok iyi oldu.Onun içinde tek çözüm çocuk istiyorsanız 2 günde bir ilişkiye girin diyorlar. Yumurtla takibine gerek kalmıyor. Ama bende yapmıştım fakat düşükle sonuçlandı ne yazık ki. Bıraktım artık bakalım
Evet yumurtlama günü girdikMerhaba yumurtlama olduğu gün mü iliskiye girdiniz
Yani tabi öyle oluyor bide sanki görev gibi bişey oluyor bi değişik hissediyor insan kendini2 günde bir ilişkiye giriyorsan teste gerek yok. Yani doktorumda öyle demişti o zaman yumurtlamayı kaçırman imkansız zaten sperm 1 ile 3 gün arası yaşıyor rahimde.. Benimde 1 senedir olmadı ama test almam bana aşırı stresli bir iş gibi geliyor. Ne yalan söyleyeyim
Günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum. Aylar önce dr yumurtalıkların biraz tembel demişti adetim sökülemiyor bı turlu çünkü. Simdi 2 aydır korunmayı bıraktık ovulasyon testi kullaniyorum pik de görüyorum ama yumurta yeterli büyüklüğe ulaşıyor mu ulaşmadan da pik olabiliyor mu onu merak ediyodum. Biraz takviye vitaminler kullanıp olmazsa ben de yumurta takibi için gideyim bariHayir her zaman yaramiyor. Ben ovuda pik goruyordum. Yumurtlamamda sorun yok diye bir bucuk senedir rahat oturuyorum. Dr a gittin ki yumurta yeterince buyumuyormus. 18mm. oluyor dr yine de testte pik cikabilir ama 24mm olmadan dollenmez dedi. Simdi buyutmeye calisiyoruz.
Gidin mutlaka. Su surecin en onemli adimlarindan biri yumurta takibi. Biri erkek faktoru. Biri de rahim tikanikligi olup olmadigi yani hsg cekimi.Günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum. Aylar önce dr yumurtalıkların biraz tembel demişti adetim sökülemiyor bı turlu çünkü. Simdi 2 aydır korunmayı bıraktık ovulasyon testi kullaniyorum pik de görüyorum ama yumurta yeterli büyüklüğe ulaşıyor mu ulaşmadan da pik olabiliyor mu onu merak ediyodum. Biraz takviye vitaminler kullanıp olmazsa ben de yumurta takibi için gideyim bari
Benm de hormonlar normal, adet de cok gecikmez ama 1 senedir adet basliyor 3-4 gün sonra ancak sökülüyor. Lekelenme uzun sürüyor o yüzden gitmistim ultrasonla bakıp tembel dedi dr. İnsallah vakit gecmeden sağlıklı şekilde hamile kalırız da şu dönemde hastanelere işimiz düşmezGidin mutlaka. Su surecin en onemli adimlarindan biri yumurta takibi. Biri erkek faktoru. Biri de rahim tikanikligi olup olmadigi yani hsg cekimi.
Hormonlarim iyiydi. Ama yumurtanin gelismedigi anlasilmadi.
Benim de ayni sekilde 8 gunden asagi temizlenemezdim. Süne süne gelirdi. Toplasan 3-4 gunluk. Ilk doktor bir sey dememisti. Simdiki dr um bu da normal degil dedi. O uzayinca iki regl arasi sure kisaliyor. Benim 26,27 gunde bir gelir. Yumurta var. ama gelismeye zaman bulamadan, dollenemeden atiliyor. Diger ayin dongusu giriyor dedi. Femara alirken ilk ay ayniydi yine. Bu ay doz artti. Cok sukur 4 gun geldi bitti. Yani temiz oldugum gunler cogalacak insallah. Onemsemenizi oneririm bu konuyu da. Benim bu dr dan sonra taslar yerine oturdu. Duzenli geliyor, pik oluyor diye rahat oluyoruz ama hamile kalabilmeye yetmiyor iste.Benm de hormonlar normal, adet de cok gecikmez ama 1 senedir adet basliyor 3-4 gün sonra ancak sökülüyor. Lekelenme uzun sürüyor o yüzden gitmistim ultrasonla bakıp tembel dedi dr. İnsallah vakit gecmeden sağlıklı şekilde hamile kalırız da şu dönemde hastanelere işimiz düşmez
Haklısınız. Benim döngü kısalmiyor aslında yine 30 günü buluyor ama bunun önemli bı sorun olduğunun farkındayım. Bu ay adet bitince hacamat olcam insallah birkac da takviye deneyip ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum, büyük ihtimal bana da klomen famera dener drBenim de ayni sekilde 8 gunden asagi temizlenemezdim. Süne süne gelirdi. Toplasan 3-4 gunluk. Ilk doktor bir sey dememisti. Simdiki dr um bu da normal degil dedi. O uzayinca iki regl arasi sure kisaliyor. Benim 26,27 gunde bir gelir. Yumurta var. ama gelismeye zaman bulamadan, dollenemeden atiliyor. Diger ayin dongusu giriyor dedi. Femara alirken ilk ay ayniydi yine. Bu ay doz artti. Cok sukur 4 gun geldi bitti. Yani temiz oldugum gunler cogalacak insallah. Onemsemenizi oneririm bu konuyu da. Benim bu dr dan sonra taslar yerine oturdu. Duzenli geliyor, pik oluyor diye rahat oluyoruz ama hamile kalabilmeye yetmiyor iste.
Bizde öyleyiz ve bes sene bitiyoBende hiç korunmadim 1 seneyi gecti doktor eşimde de bende de bi problem olmadığını söyledi ama halen hamile değilim
Hgs çaktırdınız miBizde öyleyiz ve bes sene bitiyo
Cekildi temiz çıktıHgs çaktırdınız mi