Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yarıyor ben oğluma onunla hamile kaldım.
2. Dede onun takibiyle kaldım sayılır.
Adet düzensizliği varsa zaten mutlaka yapılmalı.
Çünkü ne zaman yumurta oldu kestirmek bazen zor. Bende hiç belirti olmazdı mesela şans eseri yakaladım 2. Yi.
İlkinde yumurta günümde de çatlama gününde de hiç bi belirtin olmamıştı

8 aydır evliyim ve 7 aydın korunmuyorum hala hamile kalamadım ovülasyon testi gerçekten işe yarıyor mu
Çok erken kafaya takmaya başlamışsın canm bence ne kadar kafaya takarsan o kadar süreyi uzatırsın ben senelerce istedim deli gibi çokta ağladım ne zmaan boşverdim inan senesi dolmadan ozaman hamile kaldm 😊 evliliğinin tadına bak akışına bırak insallah rabbim evlâd sahibi olmayı nasip eder sanada

Bende hiç korunmadim 1 seneyi gecti doktor eşimde de bende de bi problem olmadığını söyledi ama halen hamile değilim

Çok erken kafaya takmaya başlamışsın canm bence ne kadar kafaya takarsan o kadar süreyi uzatırsın ben senelerce istedim deli gibi çokta ağladım ne zmaan boşverdim inan senesi dolmadan ozaman hamile kaldm 😊 evliliğinin tadına bak akışına bırak insallah rabbim evlâd sahibi olmayı nasip eder sanada

Kesinlikle yarıyor. Benim adetlerim düzenlidir şükür yaklaşık 7 ay boyunca 14. Gün ilişki olmuştu. Ama hamile kalamadım
Ovülasyon testi kullandım 2 ay ikisinde de 12. Gün yumurtlama oldu

ve 2.Sinde hamile kaldım şükürler olsun ki 🥰 şuan kızım 6 aylık oldu 💖

Kesinlikle yarıyor. Benim adetlerim düzenlidir şükür yaklaşık 7 ay boyunca 14. Gün ilişki olmuştu. Ama hamile kalamadım

Peki bu testi ne zaman kullanmamız lazım

Canım ne zaman kullanmalıyız testi

Eğer adetleriniz düzenliyse
Adet bittikten 2 3 gün sonra filan başlanıyor
Ama düzensizse
Biter bitmez hemen başlanıyor

hergün aynı saatte yapmaya Özen göstermek ve 1saat öncesinde birşey içilmemiş olması gerekiyor
Şöyle benim düzenli ama bu ay iki gün erken oldum ne zaman yapayım sence? ☺️

Maşallah ❤️ Peki hangi günleri değerlendirdiniz? Kaç günde bir regl oluyordunuz?

Maşallah ❤ Peki hangi günleri değerlendirdiniz? Kaç günde bir regl oluyordunuz?
Yumurtlama günü dahil olmak üzere 5 gün
Günde 1 defa birlikte oluyorsun. Yumurtlama günü değerlendirdik ertesi gün çatladı yumurtam ama çalıştığım için değerlendiremedik. Sonraki 3 günü değerlendirdik. 28 günde bir regl oluyorum❤️

Yumurtlama günü dahil olmak üzere 5 gün
Günde 1 defa birlikte oluyorsun. Yumurtlama günü değerlendirdik ertesi gün çatladı yumurtam ama çalıştığım için değerlendiremedik. Sonraki 3 günü değerlendirdik. 28 günde bir regl oluyorum❤
Demek ki 28 günde bir de olsan yumurtlama günü değişebiliyormuş. Çok teşekkür ederim

Demek ki 28 günde bir de olsan yumurtlama günü değişebiliyormuş. Çok teşekkür ederim
Aynen aynen. Biz hep 14. Günü değerlendirmiştik önceden ondan önce birkaç gün bişey yapmıyorduk hatta ama ben 2 ayda da 12. Gün yumurtladım

X