Hamile kalmak istiyorum

Tugbiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
7
1
30
Kızlar merhaba, bir ay önce histeroskopi ve laparoskopi oldum. Rahimde derin bi septum varmış alındı fakat rahim duvarına çok ilerlemedik dedi doktorum delinme ihtimaline karşı bu durumu yaşayan var mı? Bide estrofem kullanıyorum günde 2 tane, 2. Adete kadar kullanıp direkt gebelik istiyorum çünkü 3 tane melek kaybettim 2 yıllık evliliğimde bu operasyon sonrası hemen gebe kalan var mı? Varsa hamilelikleri Nası geçti?

Canım dediklerini yaşamadım ama yazmak istedim O kadar isteyipte gebe kalamamak, gebe kalıpta minicik yavruyu kaybetmenin acısını yaşayanlar bilir, şuan o kadar içten dua ediyorum ki ALLAH'ım kabul etsin inşAllah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik geçirip, evladına kavuşabilesin.. ❤

Canım Allah razı olsunnn.. Rabbim yaşatmasın da inşallah.. Aminn canım inşallah

.
Nasıl oldun canım ameliyat ve ilaç iyi geldi mi bende 2 hafta önce ameliyat oldum aynı ilaçtan kullanıyorum. Rabbim imtihanımızı kolay etsin inşallah

.
Nasıl oldun canım ameliyat ve ilaç iyi geldi mi bende 2 hafta önce ameliyat oldum aynı ilaçtan kullanıyorum. Rabbim imtihanımızı kolay etsin inşallah
Canım ameliyat ben de olacağım haftaya, nasıl oluyor biraz anlatır mısın

Çok geçmiş olsun canım ağrılar gün geçtikçe azalıyor korkulacak bir şey yok sadece kendini iyi hissedene kadar fazla yorma rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…