• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Saul78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
1
0
1
26
Ben 17 aylık evliyim hastaneye gittim yumurtalıklarımda sorun yok dedi adetliyken gel kan testi yapalım ama adet günlerim uyuşmuyor özele gidip rahip ağzı kanseri için film çektim sonuç iyiydi bana yol gösterin ne yapsam hamile kalırım iki kez idrar testi yaptımevden3gatif çıktı

Ben 17 aylık evliyim hastaneye gittim yumurtalıklarımda sorun yok dedi adetliyken gel kan testi yapalım ama adet günlerim uyuşmuyor özele gidip rahip ağzı kanseri için film çektim sonuç iyiydi bana yol gösterin ne yapsam hamile kalırım iki kez idrar testi yaptımevden3gatif çıktı
Eşiniz de doktora gitti mi onda bir problem varmıymış?

Tedavi sürecinde adetliyken muayene önemli bir fırsat yaratıp mutlaka adetin 2. Ya da 3. Günü muayeneye gitmelisiniz. Bu testler yapılmadan ne yapabileceğinizi söylemek çok zor.

Adetin 3. Günü tahlilleri senin gebe kalman için uygulanacak tedaviyi düzenlemeleri için çok önemli ayrıca eşin de sperm testi yaptırmalı

Back