Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bsrdr

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
86
25
8
33
Selam arkadaşlar yeni katıldım aranıza 6 aydır korunmuyoruz ve gebelik olusmadi bu ay çok ümitliydim 3 gün geciktim eczaneden aldığım test silik çift çizgi çıktı tam sevinirken adet oldum hayak kırıklığı yaşadım hevesim kursagimda kaldı şimdi ben doktora gitmeli miyim biraz daha beklemeli miyim psikolojim bozuldu artık yiyecek içecek iyi gelen bişeyler varsa yazın lütfen

Walla canım dr a gıdersen eger tahlıller yapılır 1 sene dolmadan tedavı olmuyor kendıne bu ay incir kürü yap esıne kecı boynuzu pekmezı yedır ıns vesile olur

Dha 6 ay olmus yenı yanı stres yapma o cok etkılı sahsen benım de tahlıller temız hersey bı kere gebelık olustu daha tık yok 2 yıl olacak yanı bnde bu ay ıncır kürü yapcm

İncir kuru nasıl yapılıyor kizlar bide uzun süre korununca geç mi oluyor

Adet bitimi 1gun arayla ilişkiye girin aksatmayin ..bide böyle deneyin bence

İncir kuru nasıl yapılıyor kizlar bide uzun süre korununca geç mi oluyor
Adetın 3. Gunu baslarsın 6-7 adet kuru ıncırı klorsuz yarım lıtre suyun ıcınde kaynatıp ılıyınca süzeceksn suyunu icecksn sabahları ac karna yapmaya özen göster ıncırlerıde elınle ıkıye bölüp suya at bunu 21 gun uygula

Prolaktin hormonuna muhakkak baktırn kızlar. Özellikle düşük kürtaj oldu ise acele edin. Düşmüyor kendi kendine. Yüksek ise çatlamayi önlüyor.

Prolaktin hormonuna muhakkak baktırn kızlar. Özellikle düşük kürtaj oldu ise acele edin. Düşmüyor kendi kendine. Yüksek ise çatlamayi önlüyor.
Yuksek ıse yumurta catlamasını mı önlüyor canım.benım tahlıllerım temız cktı hormonlarda bı skntı yok yanı cok sukur bı kere kımyasal gebelık gecrdım bır sene önce o da . Netten de dınledm de saracoglu kürü önerıyo adet döngüsü 35 ve ustu olanlar havuc kürü ıle uygulasn dıyor catlaması ıcın bnde ıncır havuc beraber yapmaya basladm ıkı gundur benım döngüde 33-34 oluyor cnku

Evet yumurta oluşuyor ama vücut prolaktin yüksek olunca hamile yada lohusa gibi algılıyormus. Tabi hamile kalmayi önlüyor. Ben nisan ayında düşük yaptım. Korunmadim hiç. 3 ay olmadı. Her adet olmada moral sıfır tabi. En son adetimde gittim kendim olctürdm 59 çıktı. Doktordan istedigim halde yapmadı testi. Şimdi ilaç kullanıyorum. Herkese söylüyorum o yüzden prolaktin olctürn başına gelmeyince bilmiyor kimse. Benim arkadaşın başına gelmişti de oradan biliyorum da yaptırdım.

Anladm canm prolaktını hc hattlamyrm ya sonuc kagıdını da bulamadm

Saracoglu neden önerıyor ama hamıle kalamayanlar yapsın dıye anlamadm bn bu ay bı deneyım de bakalm
Prolaktin yüksek ise riskli ama incir. Sen testini bul prolaktin yoksa bir baktır bence. Yüksek olmasa bile en azından yaptırdım sebebi o değil dersin

Canim bence git . hormonlarina yumurtaliklarina baktir tuplerine baktir kan degerlerine baktir esin de muayene olsun bence. Cunku okuduklarimizdan etkilenip hamile kalanlar gibi kaliriz umidiyle kullaniyoruz onlarin kullandiklarini olmayincada zaman geciyo oluyor.benim dusuncem git canim insallah yoktur ama varsada cozume gecilmek icin vakit kazanmis olursun

Arkadaşlar bende 7 aylık evliyim.bizfe hiç korunmadık.bir de ben sülalenin tek oğluyla evliyim.herkes bebek bekliyor.gerçekten stresten ölücem.olsun olsun diye bekliyoruz almadığımız şey kalmadı.ovülasyon kiti vs.neden hamile kalamıyorum.her ay ümitlenmekten yoruldum artık.neler düşünmüyorum ki eşime ilk müjdeyi nasıl vereceğime kadar.eşimin arkadaşlarının eşleri hamile.çok özeniyor biliyorum.ve bu beni çok üzüyor doktor bir yıl dolmadan herhangi bir şey yapmıyoruz deri.askında benim regli tarihim evlendikten sonra değişti.40 hatta 43 güne çıktı döngüm.doktor baktı vs testler herhangi bir sorun yok dedi.bana ilaçlar verdi.miyostil positive ve matofin.kullanıyorum.kit de aldım umarım hamile kalırım bu ayStres diyorlar ama ben anlamıyorum sonuç olarak sperm bir şekilde içeri giriyor ve yumurtlama nasıl olmuyor.bir de ayda 1 kere yumurtlama olayı beni çok geriyor.tek bir şansımız mı var yani.bu gurbetten gelen 1 gün geri giden adamların karısı çat diye hamile kalıyor.hep mi obülasyona denk geliyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…