Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum kaç günde bir ilişkiye girmek gerekir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pamuk9494

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
370
220
23
30
Merhaba hanimlar..

Ben 3 senedir evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz, bugüne kadar malesef daha olmadi.. sorum asil konu başlığımda.. kac kere ilişkiye girilmesi gerekiyor.. veya hamile kalma dışında benim ilişki hayatım öyle cok olmuyor eşimle , iş güç stres derken.. aceba nekadar sıklıkta ilişkiye girmek "normal" dir.. tabiki biliyorum herkesin farklı kişiden kişiye de değişiyor ama bir ortalama veya benim ilişkimde mi bi anormallik var onu düşünmeye başladım.. bana yardımcı olursanız bu konuda sevinirim..

Reglleriniz düzenli mi ? Kaç günde bir oluyorsunuz ?
Ve de doktora gitmediniz mi hiç bu süre içinde ?
Ona göre cevap vereyim

Regl düzenli oluyor -2/+2 gün bazen fark atıyor.. yumurtlama zamanında ilişkiye giriyorum 2 gün öncesi aynı günü.. ama hic bir hafta boyunca hergün denemedim.. doktora da gittim hic bir sorun yok..

Regl düzenli oluyor -2/+2 gün bazen fark atıyor.. yumurtlama zamanında ilişkiye giriyorum 2 gün öncesi aynı günü.. ama hic bir hafta boyunca hergün denemedim.. doktora da gittim hic bir sorun yok..
Gün aşırı iliski önerilir normalde, bir gun iliski, bir gün boş gecmeli. İliskiden sonra uzun süreli kalkilmamali yatilmali. Vajinal duş olmamali iliski öncesi ve sonrasi. Hsg rahim filmi cekildimi?esinizin sperm testlerine bakildimi? 2 sene uzun bi süre

Ayrica sunu belirteyim birliktelik iliski kavraminda.. 12 yillik evliyim yeri geldi haftada 4/5 gün iliski oldu yeri geldi bazen 15 gün olmadi bu biraz psikolojik, eşlerin yorgunlugu,stresi, borcu bile olan erken cinsellik yasamak istemeyebilir kadinlarda bu sekilde..

Ben Bi tavsiye vereyim o zaman ovulasyon testi alın ve yumurtlama gününden itibaren 3 gün günde iki kez ilişkiye girin ben öyle e hamile kaldım

herkesin rutini farklidir. ama genel gorus gun asiri iliskiye girilmesini savunuyor. yani 1 gun iliski, 1 gun mola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…