- 4 Mart 2021
- 52
- 10
- 8
Merhaba :) 1,5 senelik evliyim. Eşimle çocuk istediğimiz için 1 ay oldu korunmayı bıraktık. Fakat PCOS'um var. Düzensiz regl oluyorum. 1 ay önce doktora gittik. Prolaktinim yüksek çıktı. 1 aydır Dostinex kullanmaktayım. Ocak ayında 41. günde regl oldum. Şubatta ise 30. günde. Bu yüzden takip etmekte çok zorlanıyorum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine ovülasyon testi aldım. Prospektüsüne göre yapılışını öğrendim ama yorumlama konusunda pek başarılı olamadım sanırım. Forumda gördüm ki bir çok arkadaş tarih yazıp resim çekerek yapmış. Ben atıverdim tüm testlerimi 1-2 gün önce çok yoğun yumurtlama akıntım oldu. Bu 2 gündür yoğunluğu azaldı. O arada testlerde çizginin koyu renk olduğu oldu ama tam C çizgisine yaklaştı ama C kadar da olmadı. Bugün yaptığım testte ise silikleşti. İyice kafam karıştı. Salı günkü test sonucumu şans eseri telefonla çekmişim. Dün farklı bir marka kullandım. Bu 3 günlük sonuçların resmini koyuyorum. Salı günü (02 Mart) ilişki oldu. Çarşamba (03 Mart) olmadı. Bugünü değerlendirmeli miyiz sizce? Salı günü döllenme filan olmuşsa eğer bugün ilişkiye girmek ona zarar eder mi? Kusura bakmayın çok acemiyim ve kafam çok karışık yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. :) Tek olan da 02 Mart Salı. Döngümün ise 19-20-21. günleri