hamıle kalmak ıstıyorum ama kocam ıstemıyo :( yardımcı olurmusunuz

Cansuds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
133
3
33
Ankara
1 senelık evlıyım ve sureklı kavga edıyoruz cocuk yuzunden ben cocuk asıgıyım ama kocam ıstemıyo kızlar yardım edın bana ne yapmam gerekıyo nasıl becerebılırım :nazar

1 senelık evlıyım ve sureklı kavga edıyoruz cocuk yuzunden ben cocuk asıgıyım ama kocam ıstemıyo kızlar yardım edın bana ne yapmam gerekıyo nasıl becerebılırım :nazar

canım eşinin ve senin yaşınız kaç acaba

Evliliğimin başlarında aynı sen gibiydim çok cocuk istiyordum eşim istemiyordu. Şimdi eşim istiyor ben istemiyorum. Eşinle aranda çok yaş farkı var mı bizim 11 yaş farkımız var ve eşim artık cocugum 10 yasındayken ben 40 olacağım onunla koşup oynayamazsam zoruma gider diyor.Peki eşin çocuk istememesini nasıl açıklıyor? Maddiyat,evlilik otursun, daha yeni vs vs...

bızım 4 yas var aramızda ben bırlık oturuyorum kayınvalıdekayınpeder ve kaynım var kaynım gorumcem gıbı herseye karısıyo o yuzden strese gırıyorum bu yuzden kavga edıyoruz o da bu yuzden cocuk ıstemıyo kavga edıyoruz dıye ayrı eve cıkmamızda zor cocukda

eşine bakılırsa hiç çocuk istemeyecek evden ayrılmak zor kaynınla kavga ediyosunuz diyede çocuk istemiyo çok saçma bence eşin şu anda kendine güvenmiyo bakabilirmiyim düşüncesinde veya aileden biri sinirli kaynana kayınpeder kayın vs çocuk ağlar gürültü olur hoşlarına gitmez diye düşünüyodur

napmam gerekıyo hamıle kalmak ıstıyorum belkı duzelırız ben kocamı cok sevıyorummm

Zamana bırak bence, ikinizin de yaşı anne baba olmak için erken.. He bu yaşta olmaz demiyorum bak ama zamana bırakabileceğin bir yaştasın. Bence sen zorlamazsan o kendi isteyecek ileride olsun diye..

napmam gerekıyo hamıle kalmak ıstıyorum belkı duzelırız ben kocamı cok sevıyorummm

sen ısrar ettikçe onu bu fikirden daha çok uzaklaştırırsın canım bence birazcık sabırlı ol evliliğinnin tadını çıkarmaya çalış zamanla oda isteyecektir ama sen ısrar etmediğin sürece inşallahbi an önce ister oda

"çocuk olunca eşimle aram düzelir" düşüncesini baştan sil kafandan..
herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir...
yaşın daha çok genç zamana bırak bence...
üstelik birlikte oturupta anlaşamadığınız bi ortamda eşinin çocuk istememesi mantıklı geldi bana...
öncelikle eşini ayrı bi eve ve kendi düzeninizi kurmaya ikna etmen lazım...
çok iyi anlıyorum seni ama bu durumlarda sadece çocuk sevmek yetmiyo bazen...
allah yardım etsin...

Esin cok hakli
bu kadar sorunlu bir ortamda birde cocuk
bencillik yapiyirsunuz

ayrica ne demek cocuk olunca belki duzelir
cocugu da kendi emellerinize alet etmeyin

peki ya cocuk dogunca hersey daha kotu olursa o zaman ne yapacaksiniz o yavrunun ne sucu gunahi var

evliliginiz oTurmadan bence cocuk isini dusunmeyin sonra olan o cocuklara oluyor

Canım deneyimlerime dayanarak söylüyorum aynı evde yaşarken bence yapma çocuk. Ne hamilelikten nede çocuğunu büyütürken hiç bir zevk almayacaksin ve işine her adımda karışılacagi için sinir küpü ne dönüşüp hem çocuktan hemde kocandan çıkaracaksin acısını. Eşinde istemiyormuş bu da demekki sana destekte çıkmayacak büyük ihtimal. Bence evini ayır ondan sonra düşün.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…