Hamile kalmak istiyorum... Acaba hamilemiyim?

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
arkadaslar türkiyeden bir hafta oluyor döneli sevdigimden yine uzakda baklaim ne zaman vizesi cikacak, neyse simdi benim bir sorum var size
biliyorum doktora gitmem lazim ama bir türlü firsatimda olmuyor cok calisiyorum:KK43:
simdi almanyaya dönmeden önce bir hafta boyunca migde bulantisi yemek kokusuna gelemiyordum migde bulantisindan bile yataga uzanamiyordum, esim hamilemisin diyordu bana ama ben bu kadar cabuk hamile mi kalinir diyorfdum gecisdiriyordum,
simdi almanyaya döndüm migde bulantilarim yinede var gecmedi ama bir kac gündürde adet oldum yani insan hamile kalsa bile adet olurmuki?
aslinda hamile kalmak da istiyorum esimde istiyor ama bilmiyorum simdi adet de oldum, kadin doktoruna gidecegim ama bir zamanim yok cok calisiyorum iki de korkuyorum bu kadar umut baglamisidim ya hamile degil isem?
adet de oldum yani adet olduguma göre hamile degilimdir deil mi?

vallahi en usta yorumcu gelse sana sorunun cevabini yazamaz heralde..............ama bence bir test al eczaneden yap bakalim sonucuna adette olmusum diyorsun belki sinirseldir benim dayimin hanimi tum hamilelik doneminde adet gordu bu cok nadir rastlanan bir durummus,mideni usutmus olamazmisin mideyi usutunce yada yedigin dokununcada kokular yemekler insanin midesini bulandirir bildigim ama en sagliklisi once test ardindan dr ihmal etme

Nadirde olsa hamile oldugu halde adet olan bayanlar var!!:nazar:

Doktora gidemiyorsan bile test al canim, iki dakikada netice elinde..:CüvCüv:

Hayirlisi insallaha.s

Eczaneden alacağınız bir test sorunuzun cevabını verecektir size.
Ayrıca benim bir arkadaşım 2 hamileliğindede regl olmuştu ama bu bir iki gün süren ve bozuk para büyüklüğünde lekelenmeler şeklindeymiş. Yani günde bir iki kez bozuk para büyüklüğünde lekelenmesi oluyordu.
Ama sorunuzun tek cevabı biz değiliz, ya bir doktora gidin yada test yaptırın. İnşallah hamilesinizdir.

İçerik nedeniyle”Hamilelik belirtileri “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

kızlar 6 ocakda temizlendimnormal adetime beş gün kala 23 ocak 2009 da üstüne gorme gibi yerleşme kanması gibi koyu ama adtten az kanmaam oldu 5 gün sürdü ve temizlendi üzerinden de 6 gün geçti acaba hamlemiyim 26 sinda test yaptırdım akıntı varken negatif di boyle bi durum yuaşayan var bugunlerde hafif kasık ağrım ve bel ağrım var daha test yapmadın yapsammı ki

X