Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalmak istiyorsan kendine meşgale bulmalısın.
Ahahhahaha kendi kendime 2 dkda gelin guvey olmusum paketin ustunde yazmıyordu ki hamilelik testi sandım yaptım. Tüh bak bu ay da karavana Candy7777 hiç gulesim yoktu yaa allahtan kocama söylememişim
Yokkk baska test evde bu vardı laboquick hamilelik sandım bak kasetin ustunde LH yazıyor sen demesen bidaha at bakalım diye farketmiycem de salak gibi tüm gece uykusuz kalıcaktım meraktan
Yokkk baska test evde bu vardı laboquick hamilelik sandım bak kasetin ustunde LH yazıyor sen demesen bidaha at bakalım diye farketmiycem de salak gibi tüm gece uykusuz kalıcaktım meraktan
Yaptım valla kalbim kadar temiz bembeyaz hiç çizgi gölge vs yok erken gebelik aldım garanti varsa goreyim diye.. Ben kim hamile kalmak kim zaten her ay bosuna umut. Daha da inanmıyorum hamile falan kalacağıma