- 25 Şubat 2009
- 2.809
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım hoşgeldin. aminn canım aminnn. nasılsın?
slm ben geldim kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inş bebişlerimiz için uğurlu gelir burası inş
sumuosumm hg. canım nasılsınn
mrb mavigözlü canım ne zmandır pek fazla giremiyorum babanı kaybetmişsin canım çok üzüldüm allah sabır versin allah gani gani rhmet eylesin bu arada fotoya yaptığın yorum için çok sağol canım amin inş bebişim gelir aramıza
hoşbulduk canım iyidir ne olsun aynı bildiğin gibi sen nasılsın inş adet olmazsın inş bebeişin gelmiştir canım
aaaa mavigözlü, babanı kaybettiğini bende bilmiyordumm. başın sağolsun. allah rahmet eylesin. geride kalanlara uzun ömürler versin. :Saruboceq: Çok üzgünüm çoook
hoşbulduk bitanem iyidir yarın memlekete gitcem ya heyecan var inş oradan girerim fırsat buldukça sen nasılsın
kızlar bu arada yarın memleketime gidiyorum inş herşey çok güzel olur inş hiç kimse sormaz bebek varmı diye
amin canım amin saolasınn
nasıl olayım canım hayatımıza devam etmeye çalışıyoz inş sormazlar sorarlarsa düşünmüyorum de eşim istemiyo die yanıt ver inş senin için güzel geçer orada şimdidem yolun açık olsun tatlım
neyse kızlar: yatıyorum ben de. Allah hepinize rahatlık versin. yarın ola hayır ola. görüşürüz.