Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar hasılsınız
scuba cnm sen handi tarihi bekliyor sun
mrb arkadaşlar iyi muhabbetler dilerim hepinize opuyorumnanaktan
çok hoşbuldum canım ama yok topiğimizin anası belenay abla ben yavrusuyum daha sırnaşık şeyhoş geldin topiğimizin anası
scuba cnm insallah veririz guzel haberleri ama cnm benim kasiklarim karnim felaket agriyo sanki adet misim gibi meme uclarimda cok aciyo kendim bile elleyemiyorum
ben seni tanıyorum canım ama bu kadar ayrıntılı bilmiyordumkızlar beni tanımayanlar için kısaca anlatayım 8 yıllık evliyim haziran 25 de 8 yıl bitiyor ve evlendiğimden beri hiç korunmadım 2004 ve 2008 kasım olmak üzere iki hamileliğim oldu ikiside düştü ve kürtajj oldum 2009 marta laparoskopi ve histeroskopi oldum bu ay yeniden başladık tedaviye bugün adet olmam lazım belirtiler var ama olmamak için dua ediyorumvereliniortak
bilmem cnm ama korkuyorum uzulucem yine diye bu ay da olmasa mafoldumben
kızlar beni tanımayanlar için kısaca anlatayım 8 yıllık evliyim haziran 25 de 8 yıl bitiyor ve evlendiğimden beri hiç korunmadım 2004 ve 2008 kasım olmak üzere iki hamileliğim oldu ikiside düştü ve kürtajj oldum 2009 marta laparoskopi ve histeroskopi oldum bu ay yeniden başladık tedaviye bugün adet olmam lazım belirtiler var ama olmamak için dua ediyorumvereliniortak
ben seni tanıyorum canım ama bu kadar ayrıntılı bilmiyordum
inşallah en yakın zamanda kavuşursun meleğine :1hug:
çok üzüldüm canım düşüklerin nedeni biliniyormu?