- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
Ben daha regl olamadim canim .16 gün geçti
7 gün geçtiğinde kan tahlili yaptirdim çıkmadı.
Aaaa geç döllenme olmasın?Neden tekrarlamıyorsunuz kan testini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha regl olamadim canim .16 gün geçti
7 gün geçtiğinde kan tahlili yaptirdim çıkmadı.
Utaniyorum şaka bi yana 25 Mayıs da kadin uzmandan randevu aldim oraya gidene kadar bekleyim dedim.hic bi belirtilik de yok kendimi umitlendirmek istemedim. Yeni evliyim adet düzensizliklerim vardi bu da belki onlardan bitanesidir.Aaaa geç döllenme olmasın?Neden tekrarlamıyorsunuz kan testini?
Yumurtlama donemin olabilir canim.Kızlar çok yoğun beyaz akıntım var adetime 15 gün var ama karnıma ara sıra kramp giri ağrılar giriyo bu gebelik belirtisimidir? İlişkim prezervatifleydi ama akma falan olması kafamı karıstırıyor fikirlerinizi merak ediyorum..
3 gün önce idrar testi yaptım geç döllenme olsa çıkmaz miydi ? Bak kanima girdin 10gun nasil beklerimAaaa geç döllenme olmasın?Neden tekrarlamıyorsunuz kan testini?
İnşaallah cikmamistir(olsun da cikmasin)sen bi daha kan testi yaptir canim3 gün önce idrar testi yaptım geç döllenme olsa çıkmaz miydi ? Bak kanima girdin 10gun nasil beklerim
Hadi inşallah canımİnşaallah cikmamistir(olsun da cikmasin)sen bi daha kan testi yaptir canim
Himm iyi fikirMerhaba bende bir öneride bulunayım. Eşinize enerji içeceği içiRin işe yaradığını duymuştum. Bende deneyecem bu ay inşallah
Bunu denemistik canim ama bizde işe yaramadi maalesefMerhaba bende bir öneride bulunayım. Eşinize enerji içeceği içiRin işe yaradığını duymuştum. Bende deneyecem bu ay inşallah
ikinci adet günüm geldiğimde anca regl oldum.acaba yerleşme kanaması mı derken basit kist oluşmuş dedi doktor.Sizin son durumunuz ne oldu?
amin canım inşallah aslında haklısın ama nasıl olacak bilmiyorum :)herşeyi unutun bebek yapmaya odaklanmayın... tam 34 ay sonunda hamile kalabilmiştim ikizlerden sonra hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden hamiş kaldım eğer sorun yok deniliyorsa yapılması gereken tek şey bebek fikrine odaklanmamak.biliyorum yapması çok zor ama neden olmasın. rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin en kısa sürede
ikinci adet günüm geldiğimde anca regl oldum.acaba yerleşme kanaması mı derken basit kist oluşmuş dedi doktor.
Hormon testi için kan verdim sonuçlarını alıcam 14:30 dan sonra .yumurtalar catlamamış kiste cevirmiş.bakalım nasıl bi tedavi ile karşı karşıya kalıcam.Cuma günü bi doktora daha gidicem özel balat hastanesinde nevin şençobana. o da ylların doktoru.ablam sayesinde hamile kaldı.
Ne yapalim yahudi mahudi şifa AllahtanAaaa ben orda oturuyorum,yahudi hastanesi orası.
Canim ayvansaray durağında inince nasil gidiliyor oraya tarif edebilir misinAaaa ben orda oturuyorum,yahudi hastanesi orası.
Canim ayvansaray durağında inince nasil gidiliyor oraya tarif edebilir misin
Evet evet metrobusleHaliç köprüsünün üstünde ineceksiniz galiba,metrobüslemi geleceksiniz?