Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Al bnden de o kadar bıkti adam benden :)) o simdilik benden rahat.. kader arkadasim bnm dicemde sen insallh 8 ay beklemezsin kuzum. .

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

İnş ıkımızınde bu ay son bekleyısı olur annişlerini daha fazla bekletmezler. Kac yasındasın tatlım?

İnş ıkımızınde bu ay son bekleyısı olur annişlerini daha fazla bekletmezler. Kac yasındasın tatlım?

Insallah canim insallah bol bol dua ediyorum rabbim kabul eder insallah.. guzel haberleri veririz birbirimize 23 yasindayim ben

Insallah canim insallah bol bol dua ediyorum rabbim kabul eder insallah.. guzel haberleri veririz birbirimize 23 yasindayim ben

Ayy inş :) Bende 25 yasındayım... Benım mesaı bıttı canım artık evıme gıtme vaktı :) Yarın kaldıgımz yerden devam ederız :)

Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sen daha duruonmu bence hemen bi git acilde olsaa düşük de olabbilir allah korusun bence durma gitt

Canim sen daha duruonmu bence hemen bi git acilde olsaa düşük de olabbilir allah korusun bence durma gitt

Gittim dün hiç bişey yapılmadı

Bende 8 aylık evliyim .
5 aydır istiyoruz ama henüz olmadı .
2 kez doktora gittim bir sorun çıkmadı .
Normalde adetimin geleceği gün belim ağrır .ama bu sefer 4-5 gündür sanki adetim gelecekmiş gibi belim ağrıyo birde hiç olmazdı ama göğüslerim ağrıyo çok hassas .3aydır da folidoce kullanıyorum sizce bu sefer olmuş mudur ?Adetime on gün var acaba hamilelik testi yapsam çıkar mı

Cok istedinmi olmuyo. Bende basta okadar istedimki bir türlü olmadi. Sonra biraktim olursa olur dedim.. Vee oldu 6 ay sonra

Canım degerlerın yukseldıgıne gore dusuk degıldır dıye tahmın edıyorum. Ama her gun 2 katı kadr artmalıymıs. Bence sen baska bır doktra daha gıt . Bebegın hala senınle uzulme tatlım ıcını ferah tut ıyı dusun kı ıyı olsun

bir aylık evliyim ama yaş oldu 29 bende en kısa zamanda istiyorum birşeylerden şüpheleniyorum ama bakalım adet belirtileride aynı olduğu için pek ihtimal vermiyorum allah isteyen dileyen herkese versin

Gunaydn canim hoşgeldin iyiyim beklemedeyim sen naptin nasilsinn

İyim tatlım napalm iş güç kosturmadayım. Allahtan calısıyorumda kafamı dagıtabılıyorum Sen çalışıyrmusun?

Evlenene kadar calisiyordum canim baska memlekete gelin geldim simdilik alisip ogrenene kdr evdeyim..

Ayyy zor olmustur senın ıcın hem işten kop hem yasadgın sehırden ... En ıyısı tatlım ya dınlen tadını cıkar bugunlerın... Ben lise bıttı calısma hayatına gırdım hem acıktan okudum hem calıstım smdı evde oturmak cok zor gelıyr

Bende ayni canim liseden sonra evlenene kdr hep calistim evlendim evdeyim kimseyi bilmiyorum dedim bebisim olsn yanima senlik oda yok henus hepten stres oldu canim hayirlisi bakalim

Kızlar bthcg 30cıktı ikiye katlamış ilk 6.27 ikincisi 14.97 bugun ki 30 ıkı gun arayla yaptırdım ama ıkı gündür kanamam devam ediyor sizce bu neden oluyor kızlar o kadar kana rağmen tutunmuş mu yani :))

Stres olmak yok kuzucum Olacak o bebişler gelıcek bızde ortalıkta boyle kasıla kasıla dolascagız Ben artık sadce bebegımın hayalını kuruyorum o olmazsa ne olur dıye dusunmeyecegım cunku bu bana ıyı gelmıyor sende oyle yap. Sonuçta bız bayanız ve yumrtamz var gayt saglıklı calısyr eşimznde spremı var demekkı olmaması ıın bır sebp yok...
Bak sana güzel bır sey anlatayım umut olsun... Daha yenı yasandı bu ay 4 5 gunlk bırsey bı tandgmz ogretmen bebeklerı olmyrdu doktr demıs olmaz szın norml yolla bebegnz bunlr tup bebek ıcın gıdyrlar yumrtlk ve spremler alınp birleştrılıyr tam kadının rahmıne konulcak bırden tayınlerı cıkyr o sehırden ayrılyrlar bunlr evı tasylm oyle gıdelm dıye plan yapıyrlar ve kadın o ay kendılıgnden hamıle kalıyor smdı bır tane ıcınde 2 tanede tup bebek merkznde bebkı var :)
Ve ben bunu duydum dedım ınsanlr kk da yazırdu ama demkkı dogrymus stres en buyuk dusmanmıs kadın dusunmeyı bıraktgı ay hamıle kalmıs ya var mı daha guzel kanıtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…