Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Hamıle kalmayı cok ıstıyorum 10 aydır evliyim cok cok ıstıyorum karın agrısı sancılarım ve bel agrılarım olmaya basladı

İnşallah hamilesindir cnmm. . Bende 10 aylık evliyim..

samsung Galaxy s3mini

Bende 10 aydır evliyim bende bebiş istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bende 10 aydır evlıyım :) bu ay 4 ayım olucak bebek ısteyelı.

Insallah hayirlisiyla gelir bebis.. dr gittinmi canim

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Gittim canım alttan muayne ettı kan testı yaptı smear testı yaptı eşimde gıttı cok sukur ıkımznde sonucları ıyı cıktı. Bende 2 tane 3,5 mm kıst cıktı ıste o da reglıde kendılgnden yok olur dedı bakalm tatlım bu ay umutluyum ovulasyn testı aldm ve ateste olcup yazdm hergun hayrlısı artık.
Sen gıttın mı doktra

Gittim canım alttan muayne ettı kan testı yaptı smear testı yaptı eşimde gıttı cok sukur ıkımznde sonucları ıyı cıktı. Bende 2 tane 3,5 mm kıst cıktı ıste o da reglıde kendılgnden yok olur dedı bakalm tatlım bu ay umutluyum ovulasyn testı aldm ve ateste olcup yazdm hergun hayrlısı artık.
Sen gıttın mı doktra

Yok canim ya eşim olmazsa gidel dedi.. ikna olmadi bakalim bu ayda olmazsa bende gidicem insallah dr.. bende o alttan muaneyi sevmiyorum ya neden se kasiyorum kendimi

Yok canim ya eşim olmazsa gidel dedi.. ikna olmadi bakalim bu ayda olmazsa bende gidicem insallah dr.. bende o alttan muaneyi sevmiyorum ya neden se kasiyorum kendimi

Aynen tatlım bende pek hoslanmyrm ama smear aldıgı ıcın mecbrdum alltn muayneye... Naplm saglmzı ve bebeklerımız ıcın gereklı bırsey bu.İnş bu ay hamiş olrsn da doktra gıtmene gerk kalmaz. Kaç aydır korunmuyorsunuz sız.

8 aydir korunmuyorum canim ama gun aşırı iliski filan olmuodu bu ay sadece dikkat ettik.. bakalim allah büyük insallah olur canim ikimizin de

Beraber misiniz derken ?
10 aydır korunmuyorum canım bir aydır folibol kullanıyorum 24 yaşındayım ve ilk olcak inşallah :)

Bebiş beklerken no stres :)

Bende 10 aylik evliyim :) benim de ilk olacak inşallah.. ilaci ne icin verdi canim folikasiti biliyorumda

Back