Merhaba arkadaşlar size cook uzun süren ama buraya kısacık sığdıracağım hamilelik serüvenimden bahsetmek istiyorum. 2 yıldır evliydik ve çocuğumuz olmadı evliliğimiz süresi boyunca hiç korunmadım ilk 6 ay hamile kalamayınca bi sorun olduğunu düşünüp kadın doğuma gittik bende ve eşimde hiçbir sorun çıkmadı tabi bu bahsettiğim süreç 1 buçuk yıl sürdü ve bu sürede çok sayıda doktor değiştirdik . 3 kere klomen tedavisi gördüm yine olmadı vitamin ve kan degerlerimiz çok iyi olmasına rağmen bi türlü sorunu tesbit edemedi doktorlar internet üzerinden aldığım ovaliasyon kitlerini de kullandım bu süreçte yine 4-5 ay üst üste catladıgını görüp birliktelik yaşadığımız halde yine olmadı sonra araştırıp internet üzerinden çinko selenyum satın aldım eşimde bende günlük kullandık ben bu iki takviye dışında duşavrat otu expresi kullandım ve iç çamasırlarımıza damlatmak için nioli yağı satın aldım ovulasyon testini çift çizgi çıktığı gün süt ve maydonozu iyice kaynatıp kullanmadığim bi kaba aktardım ve buharında 30 dk bekledim sonrasında hiç üşümeden üstümü giyindim yatağa girdim 2 saat falan yatıp terledim o gün ve gunasırı sonraki gün bu işlemi yapıp beraber olduk eşimle ben o ay hamile kaldım maydanoz olayına asla inanmazdım ama denemek istedim çünkü gerçekten çok çaresiz kaldım evet size de çok saçma gelebilir ama nenemden duymuştum eskiden çocuğu olmayan kadınlara hekimler bu yöntemi uygularmış böylelikle tüplerde gebeliğe engel durumlar ortadan kalkarmış umarım burdan faydamın dokunacağı birileri olur çünkü bi sebep olmaması gerçekten maddi manevi zor bi süreç Allah kimseyi bununla imtihan etmesin soracağınız sorular olursa cevaplarım seve seve