Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de var demir eksikliği iğne ilac kullanıp toparliyorum ama sonra hopp yeniden düşüyor
Aynen benimde öyle. Hamilelikte denir eksikligi zaten oldugu icin önce depolamak istiyorum.

Bebis düsünmeden önce maddi manevi durumuzu düsündünüz mü?

Aynen benimde öyle. Hamilelikte denir eksikligi zaten oldugu icin önce depolamak istiyorum.

Düşünmez olur muyum hiç. Istiyor olmama rağmen hala da düşünüyorum. Manevi olarak ona sonsuz sevgiyi sunabiliriz ama maddi olarak bunun sonu yok. Elimizden geldiğince yapabilecegimizin en iyisini yapar ülkeye ve çevresine faydali bir insan yetistirebiliriz diye ümit ediyorum.

Insallah cnm dilediginiz gibi olur :) herseyin hayirlisi

kızlar merhaba bende 20 gün önce bir düşük yaptım. çocuk isteyip istememekte kararsızdım. ama düşükten sonra anladım ki istiyomuşum. 20 günüm daha var tekrar bebek düşünmek için. size katılmak istedim

Çok iyi yapmışsın hoş geldin canım. Allah sağlıklı, güzel gebelikler nasip etsin inşallah.

bugün konştm doktorumla antideoresan kullanıyordm o artırmış 10 güne bidaha kan wercem bakalm düşüyorsa ilaö tedawisine gerek kalmıcak dedi bekliyorz 10 günü :) doktorum çok iyi ona ilaç kullandıgımı söylemeyi unutmuşum endokronolojiye yönlendirmişti de ilaçtan oldgnu anlayınca gitme bekle bakalm dedi. Ben biraz panik yaptım 120 diyince

Merhaba kızlar bizimde 2.5 yıla doğru gidiyoruz hiç gebelik olmadı malesef 3 kere klomen kullandım çok güzel yumurtalar gelişti ki zaten bi sorun yok yumurtamamda felan da ama izlenecek yol öyle olduğu için yaptırdım..eşimde de bi problem yok bakalım rabbim ne zaman nasip edecek

Asilama öncesinde klomen kullanmiş miydin? Direk aşılama mı dediler

Bend bi ara yapmıştim ama çörek otunu ezmeden uğraşamadın ona :)) gerçi her gün yemişmiydim net hatırlamıyorum da

Arkadaşlar ayın 22'sinde beta hcg testi yaptırdım 0,10 çıktı. Bugün regl olmam gerekiyor fakat olacak gibi durmuyorum. Bu şekilde erken kan testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Adetten 3 gün öncesi kan testi için çok t erken bi süre değil canım olsa azda olsa yüksek çıkmalıydı malesef tabi adetlerin çok düzensizse belli de olmaz

Senin rahim filmi falan çekildi mi canim? Bir sey yoksa vakti zamanini bekliyordur Allah'ın izniyle

Senin rahim filmi falan çekildi mi canim? Bir sey yoksa vakti zamanini bekliyordur Allah'ın izniyle
Evett onu da çektirtim canım bi sorun yok çok şükür..hatta 1.5 yıl oldu artık valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.ilk ayları hatırlıyorum da 4 ay oldu 6 ay oldu diye stres oluyodum ama önümde ne çok aylar varmış( 25 ay geçmiştir en az.. inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin bekleyen isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…