Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..
Merhabalar.. Nasıl uygulanıyor bu
merhaba canim oncelikle bu tarz kurler kisiden kisiye degisebilir bu belirtmek zorundayim insallah sanada ise yarar inanarak kullan insallah ben bu ay cok az kullandim ama umidim var yinede sen kuru guzelce yap insallah olur :) kuru anlatayimMerhabalar.. Nasıl uygulanıyor bu kür?
Merhaba canim hormon testi sonucunu ve esinin sonucu normalmi geri donus yaparsan élimden geldigi kadar deneyimlerimden yardimci olurum testleri istemeleri cok normal stres yapma korkma hic bisyden oncelikle bunu bil canim :)Merhabalar arkadaşlar. 2 yıldır bekliyorum bu ay karar verdim doktora gideceğim hormon testi için. Eşim spermiyogram yaptırdı. Az buçuk anlayanınïz var mıdïr???
canım hormondan anlıyosan ben sana bişe sorcam benim prolaktin hormonum 120 çıktı çok yüksek degil mi ? Birde nasıl düşürebilirim bunu illaki ilaç mı kullanmalıyımMerhaba canim hormon testi sonucunu ve esinin sonucu normalmi geri donus yaparsan élimden geldigi kadar deneyimlerimden yardimci olurum testleri istemeleri cok normal stres yapma korkma hic bisyden oncelikle bunu bil canim :)
Canim hormondan pek anlamam ama arastirmalarima gore normal olarak 2-25 arasi olmasi gerekiyor sana doktorun bisy soylemedimi ben simdi prolaktin hormonum yuksek oldugu icin ilac kullaniyorum 30 gun asil ama yapcaz asilama yapmadan doktor hormonlarimi duzenliyo doktorun seni yonlendirmesi anlatmasi gerek bana gore yuksek ama korkma onceki seneler benimki 200 de gecmisti bu ilac dusurmustu 3 sene normaldi simdi az bisy yukselmis hemen ilac verdi s’en doktoruna surekli sor sorularini cekinme sakin tabiki bende elimden geldigi kadar yardimci olurum sana :)canım hormondan anlıyosan ben sana bişe sorcam benim prolaktin hormonum 120 çıktı çok yüksek degil mi ? Birde nasıl düşürebilirim bunu illaki ilaç mı kullanmalıyım
Arkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..
Korku yok..ama stres var elimde olmadan. Cumartesi adet olucaktım o da olmadı.Merhaba canim hormon testi sonucunu ve esinin sonucu normalmi geri donus yaparsan élimden geldigi kadar deneyimlerimden yardimci olurum testleri istemeleri cok normal stres yapma korkma hic bisyden oncelikle bunu bil canim :)
Valla ben denedim olmadı sonra çıktım doktora canım. Hic gecikmemek lazim doktor icin aslında.Arkadaslar hamile kalmaya nasil karar verdiniz?
belirli seyler plan yaparak mi? Önceden doktora gidip muayene oldunuz mu?
Aynen öyle bende bekledim olur olur diye 1 sene boşa beklemişim . Keşke daha önce gitseydim diyorum şimdiValla ben denedim olmadı sonra çıktım doktora canım. Hic gecikmemek lazim doktor icin aslında.
Benim cok demir eksikligim oluyor. Gidersem onun icin giderim doktora ilk.Valla ben denedim olmadı sonra çıktım doktora canım. Hic gecikmemek lazim doktor icin aslında.
Olmamasinin önemli sebebi mi varmis peki?Aynen öyle bende bekledim olur olur diye 1 sene boşa beklemişim . Keşke daha önce gitseydim diyorum şimdi
Cumartesi adet olucaktım olmadım daha. Olsam da gitsem diye bekliyorum hormon testi için.Benim cok demir eksikligim oluyor. Gidersem onun icin giderim doktora ilk.
Esim bebis istemeye basladi bu konuyu görünce sorayim
Dedim
Olmamasinin önemli sebebi mi varmis peki?
Cumartesi adet olucaktım olmadım daha. Olsam da gitsem diye bekliyorum hormon testi için.
Bende canım ya. Sonra gittim sag tupumde hidrosalpenks varmış. Keske cok daha once ciksaydimAynen öyle bende bekledim olur olur diye 1 sene boşa beklemişim . Keşke daha önce gitseydim diyorum şimdi
Bende de var demir eksikliği iğne ilac kullanıp toparliyorum ama sonra hopp yeniden düşüyorBenim cok demir eksikligim oluyor. Gidersem onun icin giderim doktora ilk.
Esim bebis istemeye basladi bu konuyu görünce sorayim
Dedim
Olmamasinin önemli sebebi mi varmis peki?