• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suvask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
117
40
28
Arkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..

Arkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..

Merhabalar.. Nasıl uygulanıyor bu kür?

Merhabalar arkadaşlar. 2 yıldır bekliyorum bu ay karar verdim doktora gideceğim hormon testi için. Eşim spermiyogram yaptırdı. Az buçuk anlayanınïz var mıdïr???

Merhabalar.. Nasıl uygulanıyor bu
Merhabalar.. Nasıl uygulanıyor bu kür?
merhaba canim oncelikle bu tarz kurler kisiden kisiye degisebilir bu belirtmek zorundayim insallah sanada ise yarar inanarak kullan insallah ben bu ay cok az kullandim ama umidim var yinede sen kuru guzelce yap insallah olur :) kuru anlatayim
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir.
Ben corek otunu ogutmedim cignedim daha etkili oluyormus bence sende ogutme ama ogutursende her gun taze ogutmén gerekiyor cunku icindeki yararli maddeler gidiyormus :)

Merhabalar arkadaşlar. 2 yıldır bekliyorum bu ay karar verdim doktora gideceğim hormon testi için. Eşim spermiyogram yaptırdı. Az buçuk anlayanınïz var mıdïr???
Merhaba canim hormon testi sonucunu ve esinin sonucu normalmi geri donus yaparsan élimden geldigi kadar deneyimlerimden yardimci olurum testleri istemeleri cok normal stres yapma korkma hic bisyden oncelikle bunu bil canim :)

Merhaba canim hormon testi sonucunu ve esinin sonucu normalmi geri donus yaparsan élimden geldigi kadar deneyimlerimden yardimci olurum testleri istemeleri cok normal stres yapma korkma hic bisyden oncelikle bunu bil canim :)
canım hormondan anlıyosan ben sana bişe sorcam benim prolaktin hormonum 120 çıktı çok yüksek degil mi ? Birde nasıl düşürebilirim bunu illaki ilaç mı kullanmalıyım

canım hormondan anlıyosan ben sana bişe sorcam benim prolaktin hormonum 120 çıktı çok yüksek degil mi ? Birde nasıl düşürebilirim bunu illaki ilaç mı kullanmalıyım
Canim hormondan pek anlamam ama arastirmalarima gore normal olarak 2-25 arasi olmasi gerekiyor sana doktorun bisy soylemedimi ben simdi prolaktin hormonum yuksek oldugu icin ilac kullaniyorum 30 gun asil ama yapcaz asilama yapmadan doktor hormonlarimi duzenliyo doktorun seni yonlendirmesi anlatmasi gerek bana gore yuksek ama korkma onceki seneler benimki 200 de gecmisti bu ilac dusurmustu 3 sene normaldi simdi az bisy yukselmis hemen ilac verdi s’en doktoruna surekli sor sorularini cekinme sakin tabiki bende elimden geldigi kadar yardimci olurum sana :)

Arkadaşlar ayın 22'sinde beta hcg testi yaptırdım 0,10 çıktı. Bugün regl olmam gerekiyor fakat olacak gibi durmuyorum. Bu şekilde erken kan testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Canım benimde sag tupumde sıkıntı var. Onun icin doktora çıkıyorum. Senin aşılamaya gecme sebebin neydi

Arkadaslar hamile kalmaya nasil karar verdiniz?
belirli seyler plan yaparak mi? Önceden doktora gidip muayene oldunuz mu?

Korku yok..ama stres var elimde olmadan. Cumartesi adet olucaktım o da olmadı.

Valla ben denedim olmadı sonra çıktım doktora canım. Hic gecikmemek lazim doktor icin aslında.
Benim cok demir eksikligim oluyor. Gidersem onun icin giderim doktora ilk.
Esim bebis istemeye basladi:olamaz: bu konuyu görünce sorayim
Dedim

Aynen öyle bende bekledim olur olur diye 1 sene boşa beklemişim . Keşke daha önce gitseydim diyorum şimdi
Olmamasinin önemli sebebi mi varmis peki?

Back