Hayirli olsun oncelikle karisimin icinde ne var acaba biliyormusunuzSelamun aleyküm kızlar bende iki yıl uğraştım eşim ve bende sorun yoktu ama hiç durmadım çok uğraştım.. ve elhamdulillah hamileyim şimdi son ayda yaptiklarimi soyluyeyim adet olduğum gibi efnanbitkisel gıda var gitti gidiyor kullandim eşim içinde balla karıştırıp verdim adet bittikten sonra yumurtalık haftasına yakın süt(hazır süt degil) maydanoz katip bi gece oturdum efnani adete yakın bıraktım kan testi yaptım hamile olunca bıraktım inşallah sizde uygulayın sizdede etkisini görürüz sormak istediğiniz bişey varsa cevap yazarım inşallah
Neyiniz var?Keske bizim de sebepsiz olsa da o kadar kolay olsa canim yaa tedavimiz cok uzun surecek bizim paylasimin icin tesekkur ederim bana da dua et olur mu
Esimde dna hasari varikosel hiz sayi problemiNeyiniz var?
Içinde 11 ot ve kök var karışımın faydası öncelikle kan değerini düzen e koyuyor buda hormonlara da etki yapıyor tabi kist yapmayı engelleniyor içind e fatma ana eli otu var bazı rivayetlere göre hamile kalamayan kişilere veriyormuş hz fatıma. Erkekler içind e sperm artıcı ve antibiyotik eksik olduğu için lökosit ı olan erkeklerde de faydası olur insallah bende bi arkadaşta duymuştum 3 aylık kullanımlık ben ilk ayda hamile kaldım çok şükürHayirli olsun oncelikle karisimin icinde ne var acaba biliyormusunuz
Tavsiyem efnani balla karıştırıp eşinize yedirmeniz hem zaten bi zararı yokEsimde dna hasari varikosel hiz sayi problemi
Bir cok sey kullaniyoruz gerek yok kiTavsiyem efnani balla karıştırıp eşinize yedirmeniz hem zaten bi zararı yok
Bende sogan suyu ictim esime findik bal keçiboynuzu. Ama eşim sigara iciyor bilmiyorum hayırlısı bu ay adet olursam alayım sizin dediginiziIçinde 11 ot ve kök var karışımın faydası öncelikle kan değerini düzen e koyuyor buda hormonlara da etki yapıyor tabi kist yapmayı engelleniyor içind e fatma ana eli otu var bazı rivayetlere göre hamile kalamayan kişilere veriyormuş hz fatıma. Erkekler içind e sperm artıcı ve antibiyotik eksik olduğu için lökosit ı olan erkeklerde de faydası olur insallah bende bi arkadaşta duymuştum 3 aylık kullanımlık ben ilk ayda hamile kaldım çok şükür
Onları bende yaptım soğan suyu incir kürü eşime fındık ceviz keçiboynuzu. rahim filmi çektirdin mi?Bende sogan suyu ictim esime findik bal keçiboynuzu. Ama eşim sigara iciyor bilmiyorum hayırlısı bu ay adet olursam alayım sizin dediginizi
Yok hayır ben bir düşük yaptım doktorda demekki tuplerde sıkıntı yok dedi siz cektirdinizmi bide bunları yaptiginiz aymi hamike kaldinizOnları bende yaptım soğan suyu incir kürü eşime fındık ceviz keçiboynuzu. rahim filmi çektirdin mi?
Rahim filmi 1 yıl oldu herhalde cektireli yok onların faydasını hiç görmedim inşalla h siz görürsünüzYok hayır ben bir düşük yaptım doktorda demekki tuplerde sıkıntı yok dedi siz cektirdinizmi bide bunları yaptiginiz aymi hamike kaldiniz
İnşallah son 7 gün bekliyorum :)Rahim filmi 1 yıl oldu herhalde cektireli yok onların faydasını hiç görmedim inşalla h siz görürsünüz
Süt banyosu ne içinSelamun aleyküm kızlar bende iki yıl uğraştım eşim ve bende sorun yoktu ama hiç durmadım çok uğraştım.. ve elhamdulillah hamileyim şimdi son ayda yaptiklarimi soyluyeyim adet olduğum gibi efnanbitkisel gıda var gitti gidiyor kullandim eşim içinde balla karıştırıp verdim adet bittikten sonra yumurtalık haftasına yakın süt(hazır süt degil) maydanoz katip bi gece oturdum efnani adete yakın bıraktım kan testi yaptım hamile olunca bıraktım inşallah sizde uygulayın sizdede etkisini görürüz sormak istediğiniz bişey varsa cevap yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?