Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen bayanlara öneri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seherfaik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
48
35
38
35
Selamun aleyküm kızlar bende iki yıl uğraştım eşim ve bende sorun yoktu ama hiç durmadım çok uğraştım.. ve elhamdulillah hamileyim şimdi son ayda yaptiklarimi soyluyeyim adet olduğum gibi efnanbitkisel gıda var gitti gidiyor kullandim eşim içinde balla karıştırıp verdim adet bittikten sonra yumurtalık haftasına yakın süt(hazır süt degil) maydanoz katip bi gece oturdum efnani adete yakın bıraktım kan testi yaptım hamile olunca bıraktım inşallah sizde uygulayın sizdede etkisini görürüz sormak istediğiniz bişey varsa cevap yazarım inşallah

Keske bizim de sebepsiz olsa da o kadar kolay olsa canim yaa tedavimiz cok uzun surecek bizim paylasimin icin tesekkur ederim bana da dua et olur mu

Hayirli olsun oncelikle karisimin icinde ne var acaba biliyormusunuz

Hayirli olsun oncelikle karisimin icinde ne var acaba biliyormusunuz
Içinde 11 ot ve kök var karışımın faydası öncelikle kan değerini düzen e koyuyor buda hormonlara da etki yapıyor tabi kist yapmayı engelleniyor içind e fatma ana eli otu var bazı rivayetlere göre hamile kalamayan kişilere veriyormuş hz fatıma. Erkekler içind e sperm artıcı ve antibiyotik eksik olduğu için lökosit ı olan erkeklerde de faydası olur insallah bende bi arkadaşta duymuştum 3 aylık kullanımlık ben ilk ayda hamile kaldım çok şükür

Bende sogan suyu ictim esime findik bal keçiboynuzu. Ama eşim sigara iciyor bilmiyorum hayırlısı bu ay adet olursam alayım sizin dediginizi

Bende sogan suyu ictim esime findik bal keçiboynuzu. Ama eşim sigara iciyor bilmiyorum hayırlısı bu ay adet olursam alayım sizin dediginizi
Onları bende yaptım soğan suyu incir kürü eşime fındık ceviz keçiboynuzu. rahim filmi çektirdin mi?

Yok hayır ben bir düşük yaptım doktorda demekki tuplerde sıkıntı yok dedi siz cektirdinizmi bide bunları yaptiginiz aymi hamike kaldiniz
Rahim filmi 1 yıl oldu herhalde cektireli yok onların faydasını hiç görmedim inşalla h siz görürsünüz

Gğnaydın arkadaşlar
Ben de isterim yeni yıla hamile olarak girmek ama yok
Hep aynı şeyleri düşünmek ve söylemek çok yoruyo ....
Tek belirtim koku hassasiyeti
Ama o da psikolojiktir anlayacağınız bu aralar umudumyok

Anladığım kadarıyla pek bilindik bir bitki değil , aramaya yazdığınız da bile hemen çıkmıyo size kim tavsiye etti peki ?

Süt banyosu ne için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…