hamile kalmak istemiyorum belirtilerim neyi gösteriyor lutfen bilgi verin

dygu9494

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
15
2
3
Merhaba arkadaslar ben iki aylik evliyim ve hamilelige hic bi acidan hazir hissetmiyorum. Esimle korunmuyorduk çünkü istemiyo. Geri cekilme yontemini kullaniyoruz. Su ana kadar bi kaza olmamisti ama bir keresinde suphelendi sonrasinda da hemen iki saat icinde ertesi gun hapi alip ictim. neyse suan reglime 2-3 gun var ama bende bir halsizlik başladı dun sabah 2ye kadar uyumusum bu sabah da stresten erkenden uyandim. Hasta olcakmisim gibi karnim belim agridi suan biraz daha iyiyim. Buraya surekli giriyorum psikolojim bozuldu bazi belirtileri yasayanlar olmus ve hamile cikmislar gerçekten cok korkuyorum cunku ben zaten vajinimusu yeni yendim bir ay boyunca ugrastik bir ay sonra başardık. Toplasam yedi kere falan yapabilmisizdir. ve geri cekilme yontemiyle. Sizce hamile miyim beni rahatlatin nolur. Test aldim ama yapmaya korkuyorum bide daha reglim gecikmedi gecikmeden de yapmak istemiyorum. bu belirtiler psikolojik olabilirmi . Sonuçta deneyip de hamile kalamayan bi cok insan var bu kadar kolay kalmam dimi bi iki damla kactiysa falan. Eşim kendinden emin bisey olmadi diyo ama cok korkuyorum suan buna hazir degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…