Burası beni biraz düşündürdü çünkü normal kilomun altındayım zayıfım yani ama doktora gittim hiçbir sağlık problemimin olmadığını söyledi kan değerlerim falan herzaman yüksek çıkar bilemedim şimdi bu ne kadaar engel acabaEfsane 7: Normal kiloda olmak hamileliği kolaylaştırır
Aşırı kilonun veya zayıflığın hamile kalınmasını olumsuz etkilediği gerçekten doğrudur. Zira bu durum sonucu oluşan ve kadında döngüye ve yumurtanın olgunlaşmasına ve erkekte sperm üretimine rahatsız edici etkide bulunabilen hormon değişiklikleri oluşabilir.
Sağlıklı beslenerek ve çok hareket ederek siz ve partneriniz kilonuza dikkat ediniz..
Burası beni biraz düşündürdü çünkü normal kilomun altındayım zayıfım yani ama doktora gittim hiçbir sağlık problemimin olmadığını söyledi kan değerlerim falan herzaman yüksek çıkar bilemedim şimdi bu ne kadaar engel acaba
Evet hormanlarıma bakıldı hiç bir sorun olmadığı söylendi yumurtlaıklarımda gayet sağlıklıymış ama henüz bebeğimiz yok 6 ay önce korunmayı bıraktım ilaç kullanıyordum şuan deniyoruz diyebilirim :)Aşırı zayıflık denildiği gibi hormonları olumsuz etkiliyor ve adet döngüsünde sorun çıkarabiliyor.Vücuttaki yağ hücreleri, hormon üretimi yapıyor. Östrojenin 2/3’ü yağ hücrelerinde üretiliyor. Östrojen düzeyi azaldığı ya da çok yükseldiğinde çeşitli problemler ortaya çıkabiliyor.
Ama kontrolleriniz ,kan değerleriniz normalse sizde olumsuz bir etki yapmamış demekki.AŞırı kilolu olup yada aşırı zayıf olup hamile kalanlar tabiki oluyor.Hormonlara bakıldı mı peki?Birde bebek sahibi olmak konusunda sıkıntı yaşıyormusunuz?
Evet hormanlarıma bakıldı hiç bir sorun olmadığı söylendi yumurtlaıklarımda gayet sağlıklıymış ama henüz bebeğimiz yok 6 ay önce korunmayı bıraktım ilaç kullanıyordum şuan deniyoruz diyebilirim :)
Umarımmm teşekkür ederim bilgiler de çok iyi olduÇok iyi o halde.Siz demek ki bu durumdan olumsuz etkilenmemişsiniz..Umarım tez zamanda güzel haberler alırısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?