Hamile kalmak için

Nurfan 83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
7
0
1
41
Merhaba arkadaşlar 3 yildir bebek istiyoruz klomen ve catlatma iğnesi yapildi.sonuç alamadim başka bir tahlil yapilmadi 3 aylik sure verdi öyle cagirdi. Sorumsa su arkadaşlar inofolic diye bir ilaç var onu kullanıp hamile kalan var mi yardimmm lutfennnn

kullanıp hamile kalanlar var forumda..bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum 2.kutuya geçtim..

Günde kaç kez kullaniyosun canim şase şeklinde sanirin değilim bir de kilo yapiyor mu bu ilaç :)))

Öyle bisey demedi doktor önce yumurtalık kisti bar dedi sonra gittiğimde göremedi catlatma iğnesinin 3 ay suresi var dedi 3 ay sonra gel dedi. Ben de bu sayfada gördüm o ilaci doktor tavsiye etmedi kendim kullanmak istiyorum

Öyle bisey demedi doktor önce yumurtalık kisti bar dedi sonra gittiğimde göremedi catlatma iğnesinin 3 ay suresi var dedi 3 ay sonra gel dedi. Ben de bu sayfada gördüm o ilaci doktor tavsiye etmedi kendim kullanmak istiyorum
Hmm inşallah ilaç fayda eder bebişlerimiz olur :KK46:

Merhaba arkadaşlar 3 yildir bebek istiyoruz klomen ve catlatma iğnesi yapildi.sonuç alamadim başka bir tahlil yapilmadi 3 aylik sure verdi öyle cagirdi. Sorumsa su arkadaşlar inofolic diye bir ilaç var onu kullanıp hamile kalan var mi yardimmm lutfennnn

pko mu war sızde?

bende dr tavsiyesi olmadan sitede görüp kullandım canım adet düzenim bozuldu hemen geri bıraktım bende pko yoktu adetimde 1-2 kaymalar olsada düzenliydi infolic kullandığım ay 15 günde adet oldum

Back