Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba 1 senedir bebek istiyoruz eşimle ama olmuyo doktora gittim 2 kere en son gittiğinde yumurta tembelliği dedi infolic verdi hamile kalmak için neler yapmam gerekiyor
Arkadaşlar merhaba 1 senedir bebek istiyoruz eşimle ama olmuyo doktora gittim 2 kere en son gittiğinde yumurta tembelliği dedi infolic verdi hamile kalmak için neler yapmam gerekiyor
Amin canım deniyim bakayım incir kürünü rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlısını versinCanım öncelikle selamlar
Rabbim gönlüne göre versin
İlk olarak umudun hep taze olsun inancın tam olsun
Yumurta tembelliği için incir kürü çokk faydalı
Yumurtaları olgunlaştırıyor ve kaliteli hale getiriyor
2.5 su bardağı kaynayan suya 7 8 tane kuru inciri güzelce yıka parçala parçala at suyun içine
Kapağını kapat 7 8 dk kaynat
Sonra ılıyınca iç
Adet bitiminde başla yumurtlama zamanına kadar yap hatta 21 gün yapılması da tavsiye ediliyor
Birde çakşır suyu duydum
Ben de daha yeni aldım bakalım çok hamile kalan olmuş Rabbim birinden birini vesile etsin
İnşallah tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese
Doktor onu verdi ama daha denemedim açıkçası ben o testi anlayamadımOvulasyon testi ile yumurta takibiy yaptınız mi hiç?
Bende söylüyorum ama git diye amaBence eşiniz de mutlaka muayene olsun. Sizde bir şey tespit edilmiş olması onda da bir şey olmadığı anlamına gelmiyor.
Maalesef bazı erkekler bu konuda çok inatçı oluyor. Oysa onların muayene ve testleri bizimkine göre çok daha rahat. Gebelik elde edemeyen çiftlerin %20'sinde hem kadında hem erkekte sorun oluyor. Belki doktorunuz eşinizle konuşsa ve test vermesini tavsiye etse etkisi olur.Bende söylüyorum ama git diye ama
İnşallah canımBende inofolic kullanıyorum ikinci ayindayim insallah guzel haberler alırız
İnsallah, inofolic kapsul olan benim sizin toz mu kapsul muİnşallah canım![]()
Kapsul benimde canımİnsallah, inofolic kapsul olan benim sizin toz mu kapsul mu
İnofolic combi mi? Pembe kutu muKapsul benimde canım
Mavi canımİnofolic combi mi? Pembe kutu mu
Combiyi kullaniyorsunuz, onu cok duydum ama doktor bana neden pembeyi verdi anlamadim inşallah hayirlisi olur hakkimizdaMavi canım
İnstegramda birgebeningünlüğü sayfası var ebru ceyhan ovulasyon testleri satıyor sayfasına bi bakın istersenizArkadaşlar merhaba 1 senedir bebek istiyoruz eşimle ama olmuyo doktora gittim 2 kere en son gittiğinde yumurta tembelliği dedi infolic verdi hamile kalmak için neler yapmam gerekiyor