• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ssavanora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
18
3
1
30
Arkadaşlar merhaba 1 senedir bebek istiyoruz eşimle ama olmuyo doktora gittim 2 kere en son gittiğinde yumurta tembelliği dedi infolic verdi hamile kalmak için neler yapmam gerekiyor

Arkadaşlar merhaba 1 senedir bebek istiyoruz eşimle ama olmuyo doktora gittim 2 kere en son gittiğinde yumurta tembelliği dedi infolic verdi hamile kalmak için neler yapmam gerekiyor

Canım öncelikle selamlar
Rabbim gönlüne göre versin
İlk olarak umudun hep taze olsun inancın tam olsun
Yumurta tembelliği için incir kürü çokk faydalı
Yumurtaları olgunlaştırıyor ve kaliteli hale getiriyor

2.5 su bardağı kaynayan suya 7 8 tane kuru inciri güzelce yıka parçala parçala at suyun içine
Kapağını kapat 7 8 dk kaynat
Sonra ılıyınca iç
Adet bitiminde başla yumurtlama zamanına kadar yap hatta 21 gün yapılması da tavsiye ediliyor
Birde çakşır suyu duydum
Ben de daha yeni aldım bakalım çok hamile kalan olmuş Rabbim birinden birini vesile etsin

İnşallah tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese

Bence eşiniz de mutlaka muayene olsun. Sizde bir şey tespit edilmiş olması onda da bir şey olmadığı anlamına gelmiyor.

Canım öncelikle selamlar
Rabbim gönlüne göre versin
İlk olarak umudun hep taze olsun inancın tam olsun
Yumurta tembelliği için incir kürü çokk faydalı
Yumurtaları olgunlaştırıyor ve kaliteli hale getiriyor

2.5 su bardağı kaynayan suya 7 8 tane kuru inciri güzelce yıka parçala parçala at suyun içine
Kapağını kapat 7 8 dk kaynat
Sonra ılıyınca iç
Adet bitiminde başla yumurtlama zamanına kadar yap hatta 21 gün yapılması da tavsiye ediliyor
Birde çakşır suyu duydum
Ben de daha yeni aldım bakalım çok hamile kalan olmuş Rabbim birinden birini vesile etsin

İnşallah tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese
Amin canım deniyim bakayım incir kürünü rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlısını versin🤲🏻

Bende söylüyorum ama git diye ama
Maalesef bazı erkekler bu konuda çok inatçı oluyor. Oysa onların muayene ve testleri bizimkine göre çok daha rahat. Gebelik elde edemeyen çiftlerin %20'sinde hem kadında hem erkekte sorun oluyor. Belki doktorunuz eşinizle konuşsa ve test vermesini tavsiye etse etkisi olur.

Benimde 1 seneyi geçti kürtaj olalı hamile kalamıyorum Rabbim şu mübarek gece hürmetine hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin🤲😢
Böyle bişey gördüm bunu da deneyelim

Screenshot_20200520-003408_1.png

İnstegramda birgebeningünlüğü sayfası var ebru ceyhan ovulasyon testleri satıyor sayfasına bi bakın isterseniz

Back