Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Glhan035

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
11
4
1
Bir ayda 4 ya da 5 ilişki yeter mi? Ayrıca nelere dikkat ediyorsunuz?

Yumurtlama zamanı döneminde iki günde bir ilişki iyi olur,yumurtlama zamanını da internetteki uygulamalardan tahmini olarak öğrenebilirsin ama en doğrusu ovulasyon testleri.

O zaman dua edip bekleyelim hayırlısı ile güzel haberler alırsın inşallah

Hayıt tohumu kürü yap.. Hamile kalırsın allahın izni ile

Bir ayda 4 ya da 5 ilişki yeter mi? Ayrıca nelere dikkat ediyorsunuz?
Bence yeterli değil çünkü takvimden bakıp sadece o günlerde ilişki olursa tutmayabilir. Benim takvime göre değildi yumurtlamam daha geçti. Sık ilişki daha iyi ve kafanıza çok takmayın illa bu ay olacak demeyin. İlişkiye sadece çocuk için odaklanmayın. Bal tarçın çörekotu karışımı yapabilirsiniz.

Benim bide fsh 9 kusurda ayrıca glifor kullanıyorum 2 düşük var ayrıyeten dediginiz gibi yaparım inşallah faydası olur

İki güne bir ilişki yeterli. Hatta bazı doktorlara göre hafta da üç gün ilişki yeterli

İlk haftalarda hamilelik belirtileriniz nelerdi? Her bayanda aynı mıdır belirtiler?

Bazı aylar uygulamadaki tarihler tutmuyor ben iyi bir marka ovulasyon testi aldım ve en koyu gün ilişki oldu birde ilk defa öylesine yüzüstü pozisyon denedik öyle hamile kalanlar çok fazlaydı bu pozisyon farketmeden rahmi geride olanlar içindi benim rahim geriliği yoktu ama tuttu çok şükür 5 haftalık hamileyim canım

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim olmayanlara versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…