Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yeterli değil çünkü takvimden bakıp sadece o günlerde ilişki olursa tutmayabilir. Benim takvime göre değildi yumurtlamam daha geçti. Sık ilişki daha iyi ve kafanıza çok takmayın illa bu ay olacak demeyin. İlişkiye sadece çocuk için odaklanmayın. Bal tarçın çörekotu karışımı yapabilirsiniz.Bir ayda 4 ya da 5 ilişki yeter mi? Ayrıca nelere dikkat ediyorsunuz?
Takmamak elde deilki düşün düşun düşün bisekil olduk valla
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim olmayanlara versinBazı aylar uygulamadaki tarihler tutmuyor ben iyi bir marka ovulasyon testi aldım ve en koyu gün ilişki oldu birde ilk defa öylesine yüzüstü pozisyon denedik öyle hamile kalanlar çok fazlaydı bu pozisyon farketmeden rahmi geride olanlar içindi benim rahim geriliği yoktu ama tuttu çok şükür 5 haftalık hamileyim canım
Amin canım benim Allahı kimsenin kucağını boşbırakmasınAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim olmayanlara versin![]()