Herkese merhabalar Anne olmayı çok istiyorum kistim vardı eridi şükür.Yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmayı kolaylaştırıcı önerileriniz var mı bu ay kalmayı o kadar istiyorum ki yorumlarınızı bekliyorum.
Canım folik asit tek başına yeterli değil bende 2 senenin sonunda doktor kontrolünde femaraya başladım senin ne kadar oldu doktorun ne tavsiyede bulundu
Herkese merhabalar Anne olmayı çok istiyorum kistim vardı eridi şükür.Yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmayı kolaylaştırıcı önerileriniz var mı bu ay kalmayı o kadar istiyorum ki yorumlarınızı bekliyorum.
Canım folik asit tek başına yeterli değil bende 2 senenin sonunda doktor kontrolünde femaraya başladım senin ne kadar oldu doktorun ne tavsiyede bulundu
Merhaba canım ben önce kan tahlili yaptırdım d vitaminim , kanım ve b 12 vitaminim eksikmiş. Bu eksikler hamile kalmaya engel olmasa da zorlaştırabilir diyerekten folik asitin( b12 katkılı) yanında d vitamini , Demir ve kan ilacı önerdi doktor. Bunun dışında hormon testi yaptırabilirsin.Bu da kandan bakılıyor adetinin 3. Günü gidiyorsun.Yine kandan bakılıyor. İnşallah hepimiz hamile kalırız