Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhabalar Anne olmayı çok istiyorum kistim vardı eridi şükür.Yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmayı kolaylaştırıcı önerileriniz var mı bu ay kalmayı o kadar istiyorum ki yorumlarınızı bekliyorum.
Canım folik asit tek başına yeterli değil bende 2 senenin sonunda doktor kontrolünde femaraya başladım senin ne kadar oldu doktorun ne tavsiyede bulundu
Herkese merhabalar Anne olmayı çok istiyorum kistim vardı eridi şükür.Yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmayı kolaylaştırıcı önerileriniz var mı bu ay kalmayı o kadar istiyorum ki yorumlarınızı bekliyorum.
Canım folik asit tek başına yeterli değil bende 2 senenin sonunda doktor kontrolünde femaraya başladım senin ne kadar oldu doktorun ne tavsiyede bulundu
Merhaba canım ben önce kan tahlili yaptırdım d vitaminim , kanım ve b 12 vitaminim eksikmiş. Bu eksikler hamile kalmaya engel olmasa da zorlaştırabilir diyerekten folik asitin( b12 katkılı) yanında d vitamini , Demir ve kan ilacı önerdi doktor. Bunun dışında hormon testi yaptırabilirsin.Bu da kandan bakılıyor adetinin 3. Günü gidiyorsun.Yine kandan bakılıyor. İnşallah hepimiz hamile kalırız