• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Herkese merhabalar :KK200: Anne olmayı çok istiyorum kistim vardı eridi şükür.Yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmayı kolaylaştırıcı önerileriniz var mı bu ay kalmayı o kadar istiyorum ki yorumlarınızı bekliyorum.

Canım folik asit tek başına yeterli değil bende 2 senenin sonunda doktor kontrolünde femaraya başladım senin ne kadar oldu doktorun ne tavsiyede bulundu

Herkese merhabalar :KK200: Anne olmayı çok istiyorum kistim vardı eridi şükür.Yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmayı kolaylaştırıcı önerileriniz var mı bu ay kalmayı o kadar istiyorum ki yorumlarınızı bekliyorum.
folik asit hamile kalmak icin degildir. bebek sagligi icin gerekli bir takviyedir.

Merhaba canım ben önce kan tahlili yaptırdım d vitaminim , kanım ve b 12 vitaminim eksikmiş. Bu eksikler hamile kalmaya engel olmasa da zorlaştırabilir diyerekten folik asitin( b12 katkılı) yanında d vitamini , Demir ve kan ilacı önerdi doktor. Bunun dışında hormon testi yaptırabilirsin.Bu da kandan bakılıyor adetinin 3. Günü gidiyorsun.Yine kandan bakılıyor. İnşallah hepimiz hamile kalırız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Back