hamile kalmak icin yontem

bunlar kişiye göre değişebilir. herkese uygun değil maalesef. bende pcos var soğan kürünü denedim bir kaç ay sonra doktoruma danıştım. doktorum içindeki bir madde sayesinde(adını unuttum) düzenli regl olmanı sağlar ama hormonlar üzerinde hiçbir etkisi yok demişti. artı olarak hayıt suyuna gelirsek, ben hayır suyu kullandığım ay lh hormonum çok düştü ve asla yumurtlamam olmadı. incire gelirsek insülin sorunu olan kişilerde (pcos olan çoğu kişide var) insülini daha da yükseltiyor. havuç suyunu ben de içiyorum her aksam bir sorun görmedim simdiye kadar.

İnşallah saılun Allah razı olsun bende denemeye başlarım regl olayım başlıycam

ben bu ay yumurta rezervim icin denedim .adetim normalden farkli oldu iki gun bile surmedi .cok hastaydim serum taktirmak icin iki defa test yaptim negatif xikti dun serumlarimi taktirdim bugun evde kalmis bir tane test vardi yaptim silik cizgi cikti gibi .yarin bidaha yapacagim buyuk ihtimalle test hatali

İnşallah pozıtıfsındır canım

Deneyeceğim son kürler seninkiler olacak bende bir yorgunluk oldu canım denemedıgım kalmadı senınkınden sonra pozitif görmesem artık fertılıty doktoruna gideceğim ilaç mı verecek ne verecek ne yapacaklarsa artık ınsallah gerek kalmaz da doğal yoldan olur mucizem amin

Maşallah doktorlar boşuna var

Benim 8 haftalık. Olması gerekmiş ama yok 5 haftalık gözüküyor doktor haftaya gel dedi ama boş gebelik yaşadım geçen sene aynısı herhalde Allahtan umut kesilmez ama ne yapcağını bilmiyorum

S SeroqueL selam canım adetin bugün bitti ben regliyken hiç birsey kullanmadım etkileniyor herseyden diye kanama azalıyo çoğalıyo hoş olmuyo bu durum benim için şimdi bu küre başlamayı düşünüyorum canım başkada birsey yapasım yok zaten denemediğim hiç bir yöntem kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…