Hamile kalmak için yeni bir kür daha

handan1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
593
2
48
evet kızlar duydugumuz kürleri birbirimize paylaşmayı bir mecburiyet gibi hissediyoruz.aynı şeyleri yaşadıgımız için belki bir umut diye.yengeminde cocugu olmuyormuş ve babaannem 1 litre suya 1 kilo keşkek koyup kaynatmış ve buharına oturtmuş ve o ay hamile kalmış.ve bende bu kürü uygulayacagım sizlerle paylaşmak istedim.belki sizlerede vesile olurm diye.bir umut ne duysak yapmaya calışıyoruz.

MERHABA bu keşkek nedir ben ilk defa duydum bitkimi ne işe yarıyor yani ilhihap içinmi yoksa yumurtalıklar için biliyorsan yazarmısın hoşçakal

merhaba duru arkadaş suya koyup kaynatılacak diyor acaba otmu nasıl birşey

Yok hayatım benim dediğim ot falan değil bildiğim tek keşkek türü buğday ve tavukla yapılan bir yöresel yemek bu konuda bilgim var desem yalan söylemiş olurum bende merakla bekliyorum nedir bu keşkek :uhm:kaydirigubbakcemile3

Keşkek bizde buğday ve etle yapılan bir yemektir. Sanırım keşkeklik buğday demek istemiş arkadaşımız. Çünkü hayal meyal hatırlıyorum arpa mı buğday mı kaynatılıp üstüne otorulduğunu bir yerlerde okuduğumu.
Yanlış mı hatırlıyorum acaba?

buğdaydan yapılan bi tür düğün yemeğidir ve nefisssss olur)))))))üzrine tereyağ pul biberr oyy canım çektii yaa....ttavuklada etlede olur ama tavukla daha hafif olur bana göre....
buğdayy yanii buğdayyyy.....

keşkek bizim buralarda düğün yemeğidir canım buğday ve etle yapılır çok güzeldir ama bunun hamile kalmak için işe yardığını duymamıştım ilk dfa duyyorum peki ne kadar olacakmış kekkeğim miktarı bizde yapalım burda duyduklarımızı yapıyoruz bunuda yaparız yetrki iyi gelsin canım

canım cok güzel diyosunda bunun bir günü varmı mesela adet öncesi ve sonrası veya yumurtlama zamanı onuda acıklarmısın lütfen şimdiden teşekkür edeim

iyi güzel hamile kalmak için herşeyi deniyoruz ama keşkeğin buharına oturmak ne alaka anlamadım ama bana pek mantıklı gelmedi

bence buhara oturmak tıkalı tüpler içindir benımde tüplerim kapalı ve bu yolları denıyorum suan tüpleriniz acıksa bunu denemenız gerekmez bence

arkadaşlar bu tarif keşkek yerken hep aklıma gelecek ve çok güleceğim sanırım. hımmmmmmmmmmmmm yeme de üstüne otur. Allah sizin iyiliğinizi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…