Hamile kalmak için SOĞAN KÜRÜ

9 sene önce kullanmıştım hatta bir arkadaşım vardı onunla beraber başlamıştık Saraçoğlu tarifi ile, arkadaşım benden 1 ay önce hamile kaldı , ben 1 ay sonra

Merhaba canım .. bende soğan kürü yaptıktan sonra hamıle kalanlardanım ... adetim bittiikten sonra başladım ve 15 gün uyguladım soğan kabuklarını soyarak kaynattım .. ve suan 3 aylık hamıleyım . denediğim ay hamıle kaldım kesinlikle deneyin ben ender sarac tarifini uyguladım

Hayırlı olsun canim nezamandır olmuyordu peki. Ya ben adet olmadan 1 gun önce basladım bişey olurmu..çünkü dün idrar yolu enfeksyonu oldgumu ögrendim ilaç içemedigim içinde sogan suyuna basladım

Hayırlı olsun canim nezamandır olmuyordu peki. Ya ben adet olmadan 1 gun önce basladım bişey olurmu..çünkü dün idrar yolu enfeksyonu oldgumu ögrendim ilaç içemedigim içinde sogan suyuna basladım
Canım İbrahim Saraçoğlu özellikle vurguladı adet bittikten 2 ya da 3 gün sonra başlayın diye bu kür için, ben de ilk oğluma hamile kalamiyordum bu soğan suyunu içip ertesi ay hamile kalmıştım

Bu ay korktum yapamadım. Sadece ovulasyon testine göre gittim ki hoş onda bile koyu pik çizgisini göremedim hayat bana çift çizgiyi göstermemeye yeminli sanki beklenen adet tarihim 9 Haziran umarım denememe gerek kalmaz ama eğer yine hüsran olursa deneyeceğim ya en fazla bir negatif sonucum daha olur.

kızlar selam bende de basit kist oldugunu öğrendım bende soğan kürüne başladm bugün 7. günüm aynı anda ovülasyon testi de yapıyorum . kasıklarımda ağrım var bu sekılde hamıle kalanınız var mı ?

Ben varım canım 9 yaşında oğlum var ona hamile kalmak için yapmıştım seneler önce yukarıda bir arkadaşta yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…