• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için sık ilişki mi tek ilişki mi gün aşırı ilişki mi

Saaraa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
1.319
745
123
34
arkadaşlar Nasıl hamile kaldınız veya hamile kalmak için hangi yöntemleri deniyorsunuz. Paylaşın lütfen birbirimize yol gösterelim :)

Yaa oyle sik sik ilişkiye girmenize gerek yok hafta da bir o kdr

Hafta da bir ilişkiye girilse yumurtlama felan boşa gider ben adetim biter bitmez hergün ilişkiye giriyorum bazen gün aşırı şansını deniyorum.Doktorum hergünü değerlendir diyor

Arkadasim, gün aşırı ilişki olmalidir. Hatta 3 gunde bir bile olabilir. Bu sayede erkegin spermlerine birikmeleri icin zaman taninmis olur. Sansa hamile kalirsan haftada bir yada hergun iliski ile ne guzel.. ama hamile kalmakta zorluk ceken herkese doktorlarin onerisi bi sekildedir.

Ben 2 gunde 1 ilişkiyle hamile kalmıstım

Arkadasim, gün aşırı ilişki olmalidir. Hatta 3 gunde bir bile olabilir. Bu sayede erkegin spermlerine birikmeleri icin zaman taninmis olur. Sansa hamile kalirsan haftada bir yada hergun iliski ile ne guzel.. ama hamile kalmakta zorluk ceken herkese doktorlarin onerisi bi sekildedir.
Teşekkür ederim. Siz o şekilde mi kaldınız

arkadaşlar Nasıl hamile kaldınız veya hamile kalmak için hangi yöntemleri deniyorsunuz. Paylaşın lütfen birbirimize yol gösterelim :)
Bzm cok ilskmz olmazdi 3 4 gunde bir fln ama ymurtlama gnumde 3 gun ardarda oldu snra biraktik cnim

Bir gun yap bir gun bekle gun asiri yani. Bu arada esine ceviz findik keciboynuzu yesin spermler guclensin. Iliskiye girerken yani o bosalma sirasinda poponun altina yastik koy belin biraz daha asagi olsun. Bacaklarini yukari kaldir. Esin ustunden cekilimce bacaklarin yukarida kalkik dursun hatta 20 dakika felan bacaklarini duvara fln yasla oyle bekle hemen kalkma yokanma. Bu ikinci hanileligim cok sukur ikisindede bu sekilde 2. Aylarimda hamile kaldim. Rabbim hayirlisini versin

Bir gun yap bir gun bekle gun asiri yani. Bu arada esine ceviz findik keciboynuzu yesin spermler guclensin. Iliskiye girerken yani o bosalma sirasinda poponun altina yastik koy belin biraz daha asagi olsun. Bacaklarini yukari kaldir. Esin ustunden cekilimce bacaklarin yukarida kalkik dursun hatta 20 dakika felan bacaklarini duvara fln yasla oyle bekle hemen kalkma yokanma. Bu ikinci hanileligim cok sukur ikisindede bu sekilde 2. Aylarimda hamile kaldim. Rabbim hayirlisini versin

Teşekkür ederim. Siz o şekilde mi kaldınız

Malesef. Biz 3 sene korunmamamiza ragmen hamile kalamayinca tüp bebek yaptik cok sukur onun sonucunda hamileyim. Ama tüp bebekten once yumurta takibi döneminde doktorumun telkin ettigi sekliyle en iyi hamile kalma yontemi olan bu gun asiriyi denemistik. Tutanlarinki cok etrafimda da. Benim kismet olmadi o sekilde ama bende pko esimde de sperm yavasligi vardi. Yani bizim olasiligimiz daha da dusuktu. Zaten tup bebek icin de cok zaman kaybetmedik 3 seneden sonra. Umarim hic bu tedavilere gerek kalmadan Allah gonlune gore nasip eder.

Bncede gün aşırı canım 1 gün ilişki 1 gün tatil:olamaz:

Back