- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 323
- Konu Sahibi bahargunesi
-
merhaba. ben de hamile kalmak için progestan kullandım haziran-eylül ayları arasında. amacımız lh hormonunu düşürmekti. ancak dün gittiğim kontrollerde gördük ki lh hormonum azıcık bi miktarda düşüş göstermiş. çalışmaya başladığım için progestanı bırakmak zorunda kaldım( yan etkilerinden dolayı) hamilelik de olmadı bu süreçte. yani maalesef faydasını göremedimKızlar merhaba,
Pkoluyum bir cocuğum var ikinci icin ugrasiyoruz. Gecen ay ilk denemede olmadi bu ay tedaviye basladik.
Adetimin 3. Gunu klomen kullandim gunde 1 adet 5 gun
12. Gun kontrolde yumurta var dedi catlatma ignesi oldum
14. Gun progestan a basladim gunde 3 adet.
Yalniz kafama takilan soru su pek cok topikte 10 gun kullanmislar benim dr.um 2 kutu yazdi ilk kutu bitecek nerdeyse. Adetin gecikse bile kullanmaya devam et dedi.
Progestanin adet geciktirme ozelligi varmis. Ne kadar gecikme yapar. Gebelik yoksa bosu bosuna umitlenmek istemiyorum
Siz kac kutu kullandiniz.
Yarin doktorumu arayacagim ama sizlere sormak istedim
Kızlar merhaba,
Pkoluyum bir cocuğum var ikinci icin ugrasiyoruz. Gecen ay ilk denemede olmadi bu ay tedaviye basladik.
Yalniz kafama takilan soru su pek cok topikte 10 gun kullanmislar benim dr.um 2 kutu yazdi ilk kutu bitecek nerdeyse. Adetin gecikse bile kullanmaya devam et dedi.
Progestanin adet geciktirme ozelligi varmis. Ne kadar gecikme yapar. Gebelik yoksa bosu bosuna umitlenmek istemiyorum
Merhabalar bnde hamilelik icin kullaniyorum progestan we arastirirken yazinizi gordum merak icindeyim hamilemiyim diye ama test icin korkuyorummerhaba ben de hamile kalmak için progestan kullanıyorum daha dogrusu yumurta takibi yaptık yumurta olustu ve çatlama oldu adet olana kadar progestan kullan dedi bnde günde 3 tane içiyorum.. prgestanı ilk kullandıgım ay bnm hiç gecikmem olmadı ama ikinci ay kullanmama ragmen 4 gün gecikti..bakalım bu ay nası olcak
Merhabalar bnde hamilelik icin kullaniyorum progestan we arastirirken yazinizi gordum merak icindeyim hamilemiyim diye ama test icin korkuyorumbisey sorcam progestan adeti geciktiriyormu gercekten? Eger oyleyse kac gun sonra? Bana adet olana kadar kullan dedi doktor ama adeti geciktiriyosa ne olcak bilmiyorum lutfen yardimci olunn
günaydınn
Adet geciktirici özelliiği var mı bilmiyorum ama ben de 1 ay gecikme oldu, o da mevsimden fln heralde.. beni de adeet olunca çagırıyor.. tekrar tedaviye baslamak için
Kızlar merhaba,
Zeynep canım merhaba.. Bende 12. Gün çatlatma iğnesi vuruldum.. Choriomon diye bi iğne.. İğneyi vurulduktan 4 gün sonra da progestan kullanacaksın vajinal yoldan dedi., senin son durum nedir?? Ve sende ki sıkıntı neydi??canım ben de 12.gün çatlatma iğnesi oldum. progestan verdi bi kutu ama salı günü iğne oldum cmt başla progestana vajinal yoldan al günde iki kez dedi. adet gecikmesi yapabilir ilaç bittikten 4-5 gün sonra hala adet olmadıysan gel test yapalım dedi. estrofem de yazmıştı bana daha önce.
canım ben de 12. gün pregynel çatlatma iğnesi oldum.4 gün sonra progestan başladık. ama yarısı çıkıo yanlış mı kullanıyorum acaba diye merak ettim.Zeynep canım merhaba.. Bende 12. Gün çatlatma iğnesi vuruldum.. Choriomon diye bi iğne.. İğneyi vurulduktan 4 gün sonra da progestan kullanacaksın vajinal yoldan dedi., senin son durum nedir?? Ve sende ki sıkıntı neydi??
Canımm bu protestanın yarısının dışarı akma dolayını bende duymuştum ama kullandıktan sonra bi süre kalkma ayağa.. Yat uzan kendine.. Ister istemez akıyodur , giden gitmiştir ama.. :) :)canım ben de 12. gün pregynel çatlatma iğnesi oldum.4 gün sonra progestan başladık. ama yarısı çıkıo yanlış mı kullanıyorum acaba diye merak ettim.
Kizlar ben de persembe gunu 2 doz choriomon catlatma ignesi oldum doktor ctesi progestana basla dedi 12gibi suyla ictim ilk hapi. Ben de su sn cakir keyif kafasi var. Yerli yersiz guluyorum ve kolum kanadim kalkmiyor. Noluyor yahu ise giderken nasi kullanilir bu 15 gun kullan dedi doktor. Ayrica her gun iliski verdi 6 gun boyunca... ama zor yani her gun de offf...
Bilemedim ki yahu... bu ay olmazsa baska bir doktora gidecegim sanirim. Bir doktor tavsiye ettiler prof. Ona gidecegim. Gerci su anki doktorum da docent ve cok hastasi var internette de yorumlar iyiydi. Bilemiyorum ki bu ay bir ciksin hayirlisiyla...Ne yapmış böyle senin doktorun canım ya. Amma abartmış. Progestan ilacı 10 sürüyo. Hem hergün ilişki ne kadar mantıklıki günaşırı olması lazım. En sağlıklısı ve verimli olanı bu. Yinede sen bilirsin ama bence başka güvenilir bir doktora git derim tatlım. Bu arada maalesef o ilacın yat etkisi çok fazla bu ay yine kullanıcam bende Allah yardımcımız olsun canım benim
Bilemedim ki yahu... bu ay olmazsa baska bir doktora gidecegim sanirim. Bir doktor tavsiye ettiler prof. Ona gidecegim. Gerci su anki doktorum da docent ve cok hastasi var internette de yorumlar iyiydi. Bilemiyorum ki bu ay bir ciksin hayirlisiyla...
Bakalim hayirlisi bakarsin bu ay hamile kalirim ve gerek kalmaz :) iki yumurta var ikiz bile olabilir her turlu Allah ın takdiri... haber veririm 2 hafta sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?