Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ayakları dikmek saçma geliyor açıkcası, kalçanın altına yastık koymak daha mantıklı. Ve eğer nasip olmuşsa pozisyon falan bahane her türlüsünü denedim ama nasip olmadıKızlar hamile kalmak icin hangi pozisyonda boşalma olması gerekiyor bilgisi olan var mı ve boşalmadan sonra illa yarım saat yatıp ayakları dikmek mi gerekiyor sadece uzansam da aynı sonucu alabilir miyim
Aminnn inşallahHaklısın tabi ki Allahın nasip etmesi önemli olan.. ama sormadan araştırmadan duramıyor insan cok isteyince.her yolu deniyor.. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder insallah
Ben o ayak dikme işini deneyeyim bee nolacak ki diyerek bir defa yaptım ondan mıdır bilmiyorum o ay hamile kaldım. Ama nasip değilmiş kalbi atmadı bu ayın başında kürtajla aldılar. Allah vaktinde zamanında sağlıklı gebelik nasıp etsin. O ay bir de hayıt tohumu kullanmıştım
AminnCanım 16 ay boyunca denemediğim pozisyon yatmadığım saat kalmadı hiç alakası yok. Bunu asla kimseye söylemeyeceğim çünkü mümkün değil biliyorum demiştim ama gerçek şu ki kafana takıyosan olmuyo ama takmamak da mümkün değil biliyorum. Rabbim tez zamanda nasip etsin isteyen herkese![]()
Hayırlısı olsun, üzülme lütfen. Zamanı vardır.Ben de önümüzdeki ay kullancam nasipse, bu ay da olmadı gibi![]()
Aynen hayırlısı. Bat 24 Ocak ama adet olucam gibi geliyor bana. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama nasip değilmişHayırlısı olsun, üzülme lütfen. Zamanı vardır.
Daha varmış adete ya bekle bakalım. İnşallah minik ve sağlıklı biri ben buradayım der bu ay sana.Aynen hayırlısı. Bat 24 Ocak ama adet olucam gibi geliyor bana. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama nasip değilmiş
İnşallah canımDaha varmış adete ya bekle bakalım. İnşallah minik ve sağlıklı biri ben buradayım der bu ay sana.![]()
Olur insallahh kiizzz yaaaaa umudunu diri ttuuttİnşallah canım♥ ama pek bi beklentim yok. Hayırlısı olsun inşallah ♥
Ümidim hep var bi gün olacak inşallahOlur insallahh kiizzz yaaaaa umudunu diri ttuutt![]()
Bu ay o ay degilse oburay o aydırÜmidim hep var bi gün olacak inşallahAllah ümitsizliğe düşürmesin kimseyi
ama o ay bu ay değil gibi ya hayırlısı, geçen ay da semptomlarım böyle olmuştu 2 gün gecikmeyle 3. Gün adet olmuştum
Canım ben o ay hiç pozisyona bakmadım hemen kalkıp lavaboya gittim ve üstüne hamile kaldım .. oysa her ay uzanıyordum ayakları dikiyordum ama İşte kaderKızlar hamile kalmak icin hangi pozisyonda boşalma olması gerekiyor bilgisi olan var mı ve boşalmadan sonra illa yarım saat yatıp ayakları dikmek mi gerekiyor sadece uzansam da aynı sonucu alabilir miyim