vala ben dondurmayı çok yiyorum ama hala hamile kalamadım:1no2: eşimde yumurta çok yiyor hııı anladım ters tepiyor ben dondurmaya devam ama eşime yumurta yasak Kötü Kazenhiç adil değil ama ne yapalım katlancaz artık:roflol:hamile kalmak isteyen kadınlar günde bir bardak tam yağlı süt içmeli veya dondurma yerlersedaha çabuk hamile kalıorlarmış:1shok:
bu gidişle adam yumurtanın ne olduğunu unutacak:1closedeyes:bundan sonra ben hamile kalasıya adamın karşılaşacağı tek yumurta benim yumurtalarım olacak anlaşılan:roflol:belanaycım umarım eşin yumurtayı kesince hemen hamile kalırsın o da böylelikle yumurtadan fazlauzak kalmamış olur hem:icecream:
canım ben şimdi patates makarna süt ve peynir yiyemicekmiyim anlamadım:1shok::sm_confused: çünkü çok seviyorum ben herzamanda yediğim şeyler benim eşimde yumurta sever napcaz şimdi dondurmanaın ne gibi artısı var ben onuda severek yerim ama yiyeceklerle bebişin ne alakesi var yawwCADIARZU:asigim:
süt ürünlerinin içindeki galaktose denilen madde yumurtlama fonksiyonunu arttırmaktadır.bol miktarda süt,süt ürünü yoğurt tüketin kıslar.hepimiz hamiş kalalım inşallah
Bende geçen bi yerde patates yemeyin diye okumuştum kafam karıştı bak şincik, araştırayım bi yazarım burayada kızlar. Paylaşımlar için teşekkürler!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?