- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
saol kuzum dualarımdasınnben yokken neler olmus boyle ne guzel haberler boyle_Turk-loqumu_ ve @mavis_61 cok cok tebrik ediyorum Allah kucaginiza almayi nasip etsin. altaylimm @cicekkokusu ve MissMervee siz beni unutunnn dualarina beni almayin emi kendi aranizda gruplasin kustum sizeee konusmuyorum
Senide ekledim canımAaa bende varım ama daha bugün adetin 3. Günü inşallah bitince çalışmalara başlıyorum :)
Kız biz hiç seni unuturmuyuz yaaaa tatlım netelerdesin sen bu aradademek
3 kisisiniz dogru ben kimim kii
inş cnmda bnm haziranmı temmuzmu yarın çıkacak ortaya :)altaylimm MissMervee @cicekkokusu Z Zeyert1204 _Turk-loqumu_ inşallahhhepimiz hamiş olupp temmuz anneleri topiğinde buluşuruzz...
Tatlım inşallah ya ağızındam bal damlıyorben yokken neler olmus boyle ne guzel haberler boyle_Turk-loqumu_ ve @mavis_61 cok cok tebrik ediyorum Allah kucaginiza almayi nasip etsin. altaylimm @cicekkokusu ve MissMervee siz beni unutunnn dualarina beni almayin emi kendi aranizda gruplasin kustum sizeee konusmuyorum
Bu arada forum o kadar hızlı kayıyor ki takip edemiyorum keşke telefona yorum yapışdı diye bildirim gelse ya böyle çok zor oluypr takip etmek
Listedesin canim benim :)Kız biz hiç seni unuturmuyuz yaaaa tatlım netelerdesin sen bu aradaaltaylimm bende bu ay hamiş olmak istiyom beni unutmaaaaa
Ewettt canım başı sen cekiyorsun biz arkandan geleceğiz inşallah siraylaKizlar eger bunay hamile kalirsak ilk ben kalicm sizden onceyim ben sizin adetler benden sonra. DALTONLAR gibi sirayla hamile kaliriz insallahhhhh
Tamam Canım. Bakalım bu ay hepimiz yumurtlaması aynı olacak gibiListedesin canim benim :)
Bizde seni seviyoruz tatlım çok öpüldünoptum hepinizi cumartesi gorusuruz canlarim. Allah bu ay kucaklarimizi dolduracgimizin haberini versin sizi seviyorum
Görüşürüz canım iyi yolculuklaroptum hepinizi cumartesi gorusuruz canlarim. Allah bu ay kucaklarimizi dolduracgimizin haberini versin sizi seviyorum
Senin âdet bittimi kuzumTamam Canım. Bakalım bu ay hepimiz yumurtlaması aynı olacak gibi
Gecen cumartesi pazar günü adet bitiminden sonra korunmasiz iliski oldu ben kasik agrilarini 1haftadir cekiyorum yumurtlama gunum gecen carsambaydi 11.gun 25 gunde bir adet oluyorumCanim senin verdigin tarihler bat zamaninsa ve suan kasık ta birseyler hissediyorsan büyük ihtimalle yumurtlama zamanindasin iyi degerlendir
Evet canım ya yarın ya da beşiSeninde bat 5 kasımdı dimi canım
Bitti Can'ım ama yarın tamamen biter yine ara ara leke geliyorSenin âdet bittimi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?