aynen canım bilgiler doğru sadece 5 tanesini kullandırdı doktorum daha fazlasını değil , içinde 30 hap var, doktorumda dedmişti asıl kullanım amacı kanser vs için ama hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ve inanki gonal F kullanırken acaip ağrılarım olmuştu şişkinlik felan filan sende bilirsin ama bu hapta hiç öyle olmadı, gayet normal günleri geçirdimBaktimda o ilac menepoza girenlerde ve kanser hastalarinda kullaniliyormuş emin misin ilacin adinin o olduğuna cnm
Öncelikle merhaaba demek isterum.Dr. Gitmen kendine birbaktirman gerekir allah nasip etsin inşallahHayirli Geceler Kizlar,
3 Yildir evliyim. 2 senedir korunmuyorum ama bebiste olmadi.PKO sorunum var ama tedaviye falan baslamadim daha. Yani pek ustune dusmedim. 4 ayda bir fln adet goruyorum. Ekim sonu adet gordum firsat bu firsar diyerekten Sogan Kurune basladim. Ama 5 gun yapabildim. Ovulasyon Clearblu testi aldim ilk 3 gun negatif, sonra Positif oldu cok sukur. 3 gece calismamizi yaptik. Esimede keciboynuz pekmezi yediriyorum 15gundur. Bat 27 Kasim. Cok sabirsizimmmmmm....Rabbim hepimizin gonlune gore versin kizlar insallah
bence bugunu de degerlendirmelisin.aksama gecer ins agrilarin :)bi de dün çift çizgiyi gördüm ya ben, bu sabah karnım ağrıyo resmen ve mide bulantım varbu akşam da ilşki olsa çok mu verimsiz olur ne dersiniz?
sagol cnm ya inşallah..bence bugunu de degerlendirmelisin.aksama gecer ins agrilarin :)
Anladim canim evt haklisin ağrı şişlik çok oluyo bende özele gidiyorum dr dan çok memnunum ama sirf o film için 285tl istediler bende gidip devlette cektirmeyi düşünüyorum ama tanidiklarim falan hemen cektirme biraz daha dur diyolar oni yaptirmakta sakincali olabiliyormuş kafam çok karisik sen nerde oturuyosunaynen canım bilgiler doğru sadece 5 tanesini kullandırdı doktorum daha fazlasını değil , içinde 30 hap var, doktorumda dedmişti asıl kullanım amacı kanser vs için ama hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ve inanki gonal F kullanırken acaip ağrılarım olmuştu şişkinlik felan filan sende bilirsin ama bu hapta hiç öyle olmadı, gayet normal günleri geçirdim
Sanırım oluyor canim. Heralde üstüne görme diye buna deniliyorKızlaaaaarrrrrr.!!!
Bişe sorcam cvplarınızı bekliyorummm..
Doktorlar adetten hemen sonra yumurtlama zamanında ve adet başlamadan önce ilişki öneriyolar ya diyelim adet olmadan bi qün önce qecesi ilişki oldu ve hamile kaldın qenede adet oluyo muu? Çok merak ettim nasl oluyo yani??
Adet olmadan 1 gun once hamile kalma ihtimali yok canim cunku vucud adet olmaya hazirlaniyor yumurta adete hazirlaniyor. Belki 1 hafta oncesi olabilir o dedigin. Fakat onda da uzerine gorme durumu olabiliyormus. Sen doktora gidecektin bugun gittin mi ?Kızlaaaaarrrrrr.!!!
Bişe sorcam cvplarınızı bekliyorummm..
Doktorlar adetten hemen sonra yumurtlama zamanında ve adet başlamadan önce ilişki öneriyolar ya diyelim adet olmadan bi qün önce qecesi ilişki oldu ve hamile kaldın qenede adet oluyo muu? Çok merak ettim nasl oluyo yani??
Bu ay adetim çok deqişik oluyo ya aqrılarımda çok farklı ondan merak ettm biz qecesne ilişki oldu sabah kalktım yarım saat sonra adet oldum kanın renqide deqişik ondan merak ettimde sordm saol cnmSanırım oluyor canim. Heralde üstüne görme diye buna deniliyor
Gidemedim cnm eşim olmadıqı için yarın qitsem olurmuki adetin 4. Günü oluyo ama?Adet olmadan 1 gun once hamile kalma ihtimali yok canim cunku vucud adet olmaya hazirlaniyor yumurta adete hazirlaniyor. Belki 1 hafta oncesi olabilir o dedigin. Fakat onda da uzerine gorme durumu olabiliyormus. Sen doktora gidecektin bugun gittin mi ?
Kızzz yok deli ne acıması ne vazqeçmesi qit yarın keşke ben qidebilseydim acıma flnda olmuyo ben kaç kere bakıldım hiçmi baktırmadn sen alttan.cicekkokusu evet cnm x kromazomu daha cok yasiyor. y kromozomu erkek. erkekler bunda bile hemen öluyo
Annesiym normal adet seklinde oluyormus cnm uzerine gorme belki biraz daha az gelebilir. 4. gun olur mu ben de bilmiyorum. Ben yarin randevu aldim doktora gitcm nasil gitcm bilmiorm kalbim yerinden firlick gibi cok korkuyorm vazmi gecsem kii arkadaslar acir mi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?