• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak İçin neler yapılmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba arkadaşlar Benimde hiçbir sorunum olmamasına rağmen gebe kalmıyorum😔 sanırım stresten ama havamati ve incir kürünü bu aralar çok duyuyorum aranızda hacamat yaptırıp faydasını gören varmı acaba

Meraba arkadaşlar Benimde hiçbir sorunum olmamasına rağmen gebe kalmıyorum😔 sanırım stresten ama havamati ve incir kürünü bu aralar çok duyuyorum aranızda hacamat yaptırıp faydasını gören varmı acaba
Valla bana da 1 yıl boyunca bir sıkıntı yok dediler. Ama sorun prolaktinmis. Bikac farklı doktora gidip durumu detaylıca tenkit et bence. Ve incir kuru bazılarında tam tersi etki yapabiliyormuş. Dikkat et canım

Aynı şey bende de mevcut, akıntın oluyor mu canım. Doktor bu cocuğu envellemez diyor kimisi de engeller diyor. Pufff
Bizim komşuda da vardı. Evlendikten sonda doktora gidecekti tedavi için. Enfeksiyon geçsin de çocuğum olsun diye. Evliliklerinin ikinci ayında hamile kaldı. Sorun olmuyor yani o.
Bende de var bu arada. O yüzden aklımda biliyorum

Biz de bebek istiyoruz allah izin verirse, gerekli testleri yaptim,vajinal enfeksiyon dışında bir problemim yok gibi, ama hamile kalamıyorum, sanirim enfeksiyon da zorlaştırıyormus,önerisi olan var mi
Bol bol su için . Doktor ilaç da verebilir fitil ya da toz ilaçlar var tozu suya karıştırıp gece içiyorsunuz sabaha tertemiz . Evet enfeksiyon zorlaştırır hamilelikte de iyi değil bebeğe geçme ihtimali var probiyotik yoğurt da iyi gelir

Back