- 1 Aralık 2018
- 316
- 162
- 103
- 26
- Konu Sahibi Glsn Gulsen
Amin. Teşekkür ederim.Cok sevindim adiniza hayirla kolaylikla saglikla kucağınıza almak nasip olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Teşekkür ederim.Cok sevindim adiniza hayirla kolaylikla saglikla kucağınıza almak nasip olur inşallah
Hic umudum yok bildiginiz pihtili parlak kirmizi adete dondu yani. Neyse gelecek aya insallahBen böyle bişey yaşamadım canım. Ama Emin olmak için bence kan testi yaptır. Kesin sonuç alırsın
Amin. Inşallah. Allah büyüktürHic umudum yok bildiginiz pihtili parlak kirmizi adete dondu yani. Neyse gelecek aya insallah
N’aptınız acaba adet mi dönüştüHic umudum yok bildiginiz pihtili parlak kirmizi adete dondu yani. Neyse gelecek aya insallah
Evet hatta bitti bile dun adetim bu aya kaldk artkN’aptınız acaba adet mi dönüştü
Hayırlısı olsun canım inşallah . Var mı bi rahatsızlıkEvet hatta bitti bile dun adetim bu aya kaldk artk
Yoo suan bi rahatszilik yok sukurHayırlısı olsun canım inşallah . Var mı bi rahatsızlık
Valla bana da 1 yıl boyunca bir sıkıntı yok dediler. Ama sorun prolaktinmis. Bikac farklı doktora gidip durumu detaylıca tenkit et bence. Ve incir kuru bazılarında tam tersi etki yapabiliyormuş. Dikkat et canımMeraba arkadaşlar Benimde hiçbir sorunum olmamasına rağmen gebe kalmıyorum sanırım stresten ama havamati ve incir kürünü bu aralar çok duyuyorum aranızda hacamat yaptırıp faydasını gören varmı acaba
Bizim komşuda da vardı. Evlendikten sonda doktora gidecekti tedavi için. Enfeksiyon geçsin de çocuğum olsun diye. Evliliklerinin ikinci ayında hamile kaldı. Sorun olmuyor yani o.Aynı şey bende de mevcut, akıntın oluyor mu canım. Doktor bu cocuğu envellemez diyor kimisi de engeller diyor. Pufff
Rabbim en kısa zamanda isteğine kavuşturur inşallahÇok teşekkür ederim.dediginizi dikkate alicam inşaallah detaylı arastirmarini rica edicem:)
Bol bol su için . Doktor ilaç da verebilir fitil ya da toz ilaçlar var tozu suya karıştırıp gece içiyorsunuz sabaha tertemiz . Evet enfeksiyon zorlaştırır hamilelikte de iyi değil bebeğe geçme ihtimali var probiyotik yoğurt da iyi gelirBiz de bebek istiyoruz allah izin verirse, gerekli testleri yaptim,vajinal enfeksiyon dışında bir problemim yok gibi, ama hamile kalamıyorum, sanirim enfeksiyon da zorlaştırıyormus,önerisi olan var mi