Slm arkadaşlar
Hamile kalmak için kürlere başladım benim sorum şu sabah ilk soğan kaynatıp yarım saat sonra hayıt otu kaynatıp sonra akşam aynı şekilde ilk soğan yarım saat sonra hayıt kaynatıp yatmadan önce de testere dişli aslan pençesi içiyorum. Doğru mu yapıyorum bilen varsa bana yardımcı olur mu faydasını böyle görürmüyüm ?
Slm arkadaşlar
Hamile kalmak için kürlere başladım benim sorum şu sabah ilk soğan kaynatıp yarım saat sonra hayıt otu kaynatıp sonra akşam aynı şekilde ilk soğan yarım saat sonra hayıt kaynatıp yatmadan önce de testere dişli aslan pençesi içiyorum. Doğru mu yapıyorum bilen varsa bana yardımcı olur mu faydasını böyle görürmüyüm ?
O sekilde yapma tum bunlarin hormonlara etkisi var. Once sogan suyunu yap 10 gun 2 hafta kadar. Ara ver diger adetinle baska biseye basla. Vucudun yaptigin kure tepkisini gormek lazim.
Merhaba canım bende kür deniyorum süt ve maydanoz buharına oturdum şuan yumurtlama dönemindeyim beyaz akıntım oldu bugün birliktelik olacak bakalım ne olacak merak ediyorum
Slm arkadaşlar
Slm arkadaşlar
Kızlar soğan kürünü kullandım adetim cok duzensizdi iyice duzensiz oldu doktora gittigimde kucuk kist var ve pko demisti belkide soğan kuruyle o kist küçüldü bilmiyorum. Ben aylar sonra tedavi ise yaramayınca c life macun kullandım çok şükür şimdi hamileyim herkese tavsiye ediyorum araştırın derim